Hogy oldjátok meg a "szőr" dolgot a nyuszitoknál?
Figyelt kérdés
Arra gondolok hogy hogy sikerül kifésülnötök, hányszor teszitek, tűri-e, mit adtok neki szőroldónak" stb....2011. nov. 8. 10:00
1/2 anonim válasza:
Halywood tápot kap Versele Laga Cuni Complete táppal - ebben alapból is van szőroldó - ez az általános védelem a kaja kapcsán, ma meg persze a sok széna. Nager Malt szőroldó pasztát szoktam adni, ha összemennének a bogyói. Furminátorral szoktam kiszedni belőle a szőrt (egy fél nyúl kijön belőle egyszerre). Változó hányszor fésülöm, attól függ, mennyire vedlik. Nem nagyon szereti, ha fésülöm, ezért kiviszem ált. a fürdőkádba, ott meghökken, hogy hol van és egész nyugodtan ki tudom fésülni. Régen a mosógép tetején fésültem, ott is nyugton volt...
2/2 anonim válasza:
A nyuszim szereti, ha fésülöm, de azt csak mókából csinálom. Egyáltalán nem gubancos a szőre, bogyók se ragadnak rá. Valahogy semmi extra ápolási gond nincs vele, a karomvágást is szépen tűri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!