Kicsit hosszúak a nyuszim fogai? Mit adjak neki?
Figyelt kérdés
van egy 8hetes nyuszim.
Ma néztem a fogait, az első 2metszőfoga szerintem kicsit hosszabb mint lennie kéne, nem vészesen de épp hogy nem látszik ki a pofijából ( vagyis épp h alul nem lóg ki neki)
enni természetesen tud, nem értem hogy lehet ilyen hosszú neki ha egész nap szénát rág, nem is keveset, de szerintem bőven lehetne neki rövidebb! Most megijedtem:( Mit csináljak? Vegyek neki fogkoptatót fát lehet kapni állatkereskedésekben direkt ilyeneket. Vegyek olyat neki? Tippek?
2012. máj. 22. 12:22
11/12 anonim válasza:
Elmondom nektek hogy semmi nem történt eddig a nyulakkal a szárított kenyértől! Akkor a kenyéren kelettkezett penészt te is megeszed amikor zsemlemorzsát veszel és abból készítesz ételt mert az is abból van :D Nyogodtan lepontozhatsz de ez akkor is így van!
12/12 anonim válasza:
Háát én sose adtam neki kenyeret,nem is áll szándékomban.
Jópár nyuszis helyen levan írva,hogy nem szabad +tenyésztők is mondták.Én hiszek nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!