Miért csipked és kocogtatja a fogát a nyuszim?
van egy lassan 8hetes nyuszim. Mostmár szeret ölben lenni, vagyis csak az enyémben:) sokat simogatom, ilyenkor vagy elalszik vagy lehiggad és csiKoRgatja meg hangosan kocogtatja a fogát:O MIÉRT???
Meg tegnap abbahagytam a simogatását felém fordul és csipkedett, nem fáj de elég rossz érzés a karomat szokta meg a polomat, ilyenkor rászólok és eltolom a pofiját.de nem megy el csak fekszik csipked és kocogtatja fogát. Mik ezek?? Ez baj??
A fogcsikorgatás simogatáskor a boldogság jele. :) Olyan, mint a cicadorombolás. Én úgy hívom, kurcog. De nem tudom, miért hívom így. :)
Én már kitapasztaltam, hol szereti, ha simogatom, vakargatom (a feje búbján például), és ha ott járok, még a szemét is lehunyja, csak a kurcogás hallatszik. :)
óóóó :) akkor dorombol :D tökjóó
de miért csipked, már csak ezt nem értem :/
Nekem az aranyhörcsögeim szokták a fogukat csattogtatni és mindig akkor amikor kézbe veszem őket vagy közeledek feléjük.
Akkor ezek szerint, lehet hogy azért teszik, mert szeretnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!