Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Aggódjak a nyuszim miatt vagy...

Aggódjak a nyuszim miatt vagy feleslegesen idegeskedem?

Figyelt kérdés
Véreset pisilt mostanában és a nyaka balra áll egy kicsit és volt hogy billegett is de nem nagyon és ritkán. Szerda óta anitbiotikumos szurit kapott és mivel nem evett csütörtökön és ezért infúziót is kapott. Mikor hazamentünk csüt. doki után rögtön elkezdett enni mindenfélét, füvet, paradicsomot, uborkát, tápot, almát.. rengeteget evett. De sajnos csüt óta nem ivott. Régebben kevés zöldséget evett, most sokat adtam neki hogy minél hamarabb gyógyuljon. Azért nem ihat mert ezeknek a zöldségeknek a víztartalma sok (kb.80-98%) és ezzel pótolja? Félek hogy ki fog száradni szegény. Mert fecskendővel is itatnám és nem iszik úgy sem. Amúgy a közérzete jó, ugrál össze vissza meg az étvágya is megvan, egyáltalán nem néz ki betegnek. Anyáék szerint semmi baja, csak túlreagálom. Az orvos viszont azt mondta hogy ha már nem eszik akkor nem sok esélyét látja a túlélésnek mert nem tudta megállapítani mi a baja. Ma is volt orvosnál csak az aszizstens volt ott és csak a szurit kaptam meg. De én javuló tendenciát látok. Amúgy 8 éves és 5 hónapos. Valaki valami tanácsot vagy okosságot vagy nyugtatást tud adni nekem? Előre is Köszönöm!
2012. máj. 18. 21:25
 1/2 anonim ***** válasza:

Amit leírtál, elég komolynak tűnik. Biztos, hogy véreset pisilt? Nem lehet, hogy sárgarépa, cékla vagy ilyesmi szinezte el a vizeletét?

Nem értem igazából, ha nem tudja a doki, hogy mi baja, akkor milyen antibiotikumot kap, milyen betegségre kezeli?

Egyébként ha a kedve jó, ugrándozik, az jó jel! Én a helyedben elvinném másik dokihoz, itt találsz egy listát nyulas orvosokról:

[link]

2012. máj. 18. 22:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Biztos vér. Céklát és répát nem eszik. Ma nem pisilt véreset csak egyszer. Olyan antibiotikumot ad ami gyulladásra jó. Köszi a listát de nem tudom elvinni Pestig vagy messzire mert nem bírná az utat. :(
2012. máj. 18. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!