Nyuszisok, kinél mennyi ideig elég az alom?
vettem Multifit fapellet almot, 5kg-osat.
és 1,5hét alatt elfogyott :S
ez rettenetes pazarlás. De tök hamar átázik 2-3pisi után, és utána az én drágalátós kényes nyulam már nem hajlandó belepisilni, inkább csinálja a függőágyába meg a cserépre amin üldögélni szokott, napota 6x feltörlöm a pisit.
2 sarok van bealmozva abból az 1ik wc de mindkettő átázik és ha máőr nedves nem hajlandó használni.
Megőrülök. az 5kg-os alom 3000.- a fressnapf-ba, hát ezt ki győzi hetente?? :S senki
MIT VEGYEK???
utolsó előtti. az öntitatót nem használja, engem nemérdekel miből iszik csak igyon.
ugy van h csak a wcbe van pellet az egész ketrecbe nincs.
utolsó mindent leecetezek semmitse ér
Nyúléknál a legbüdibb hely a toalett. Tehát ahova nem kéne pisilni, azt takarítsd gyakran, és szagtalanítsd, ahova meg kéne, azt ne szagtalanítsd egy ideig, vagy ha már muszáj, akkor tegyél vissza a büdi alomból egy kicsit.
Ha a cserép már beszívta a szagot, a toalettet meg tisztán tartod, fordítva kommunikálsz.
Nyuszi okos, és szereti a rendet! Ne add fel, menni fog! :D
vettem ma forgácsot és pelletet, szóval alulra forgács, felülre pellet.
a cserép ülőt likvidáltam, megint 2x lepisilte, annak már az ecetezés se ér semmit. ha meg nincs bent neki gubbaszt mert hiányzik neki.... mit tegyek be neki? UGYIS LEPISILI:(((
az sem jött be,hogy felitatod és berakod a wcbe a pisis zsepit? én az első 1-2 hétben ezt játszottam,és eceteztem a többi helyet. most 3 hete van nálam a nyuszim de nálam ez a módszer bevált,csak a wc-be pisil (akkor is ha közben a szobában ki van engedve),de a bogyózás még nem teljesen megoldott, olyan 75% landol csak a wc-ben.
csináld kitartóan a felitatás ecetezés, ennek be kell válnia :)
nem kapsz neki máshol forgácsot,vagy pelletet? nálatok nincs a környéken vasárnapi vásár? én 60 L forgácsot vettem ezer ft-ért,de még a 3/4-e megvan és 3 hete van a nyuszi,naponta van cserélve a wc tartalma. nekem teljesen jó a forgács is, a bajom csak azza van,hogy mindig kihordja a ketrecből..
(utolsó voltam)
nem mert megeszi a pisis zsepit ha nem veszem ki :S
most nincs bent neki a cserép ülőke, de mostmeg a ketrec középre annak a helyére pisil a wc-t nemis használja:((( mivan vele??:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!