Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Nyuszisok, kinél mennyi ideig...

Nyuszisok, kinél mennyi ideig elég az alom?

Figyelt kérdés

vettem Multifit fapellet almot, 5kg-osat.

és 1,5hét alatt elfogyott :S

ez rettenetes pazarlás. De tök hamar átázik 2-3pisi után, és utána az én drágalátós kényes nyulam már nem hajlandó belepisilni, inkább csinálja a függőágyába meg a cserépre amin üldögélni szokott, napota 6x feltörlöm a pisit.

2 sarok van bealmozva abból az 1ik wc de mindkettő átázik és ha máőr nedves nem hajlandó használni.

Megőrülök. az 5kg-os alom 3000.- a fressnapf-ba, hát ezt ki győzi hetente?? :S senki

MIT VEGYEK???

2012. máj. 15. 20:27
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

utolsó előtti. az öntitatót nem használja, engem nemérdekel miből iszik csak igyon.

ugy van h csak a wcbe van pellet az egész ketrecbe nincs.

utolsó mindent leecetezek semmitse ér

2012. máj. 15. 21:19
 12/20 anonim ***** válasza:
Majd be fog válni, csak még nem szokta meg a helyzetet!
2012. máj. 15. 21:23
 13/20 anonim ***** válasza:
én előszőr lapos tálcát használtam de az nem jó mert előszeretettel teszi be a popóját a sarokba és egy az egybe mellépisilt ezért van a nyusziwc.nek olyan magas pereme a sarokba és azt tudom javasolni hogy a sarokból szedd ki a pelletet és ha odapisil jobban akkor tedd át a wc.t ( én vagy 10szer raktam át mire meglett hogy melyik jó neki ) és pl először zsepivel felitatod és berakod a pellet alá így érzi a szagát nekem bejött persze figyeltem hogy ne nagyon egye meg és mégtényleg nem sok ideje van nálad nem szokott még hozzá az enyém ahol volt 6 tesójával együtt ott oda pisilt ahova akart :) az értetlen voltam :DDD
2012. máj. 15. 21:32
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nyúléknál a legbüdibb hely a toalett. Tehát ahova nem kéne pisilni, azt takarítsd gyakran, és szagtalanítsd, ahova meg kéne, azt ne szagtalanítsd egy ideig, vagy ha már muszáj, akkor tegyél vissza a büdi alomból egy kicsit.

Ha a cserép már beszívta a szagot, a toalettet meg tisztán tartod, fordítva kommunikálsz.

Nyuszi okos, és szereti a rendet! Ne add fel, menni fog! :D

2012. máj. 16. 10:41
 15/20 A kérdező kommentje:

vettem ma forgácsot és pelletet, szóval alulra forgács, felülre pellet.

a cserép ülőt likvidáltam, megint 2x lepisilte, annak már az ecetezés se ér semmit. ha meg nincs bent neki gubbaszt mert hiányzik neki.... mit tegyek be neki? UGYIS LEPISILI:(((

2012. máj. 16. 19:14
 16/20 anonim ***** válasza:

az sem jött be,hogy felitatod és berakod a wcbe a pisis zsepit? én az első 1-2 hétben ezt játszottam,és eceteztem a többi helyet. most 3 hete van nálam a nyuszim de nálam ez a módszer bevált,csak a wc-be pisil (akkor is ha közben a szobában ki van engedve),de a bogyózás még nem teljesen megoldott, olyan 75% landol csak a wc-ben.

csináld kitartóan a felitatás ecetezés, ennek be kell válnia :)

2012. máj. 16. 19:56
 17/20 anonim ***** válasza:

nem kapsz neki máshol forgácsot,vagy pelletet? nálatok nincs a környéken vasárnapi vásár? én 60 L forgácsot vettem ezer ft-ért,de még a 3/4-e megvan és 3 hete van a nyuszi,naponta van cserélve a wc tartalma. nekem teljesen jó a forgács is, a bajom csak azza van,hogy mindig kihordja a ketrecből..

(utolsó voltam)

2012. máj. 16. 19:58
 18/20 A kérdező kommentje:

nem mert megeszi a pisis zsepit ha nem veszem ki :S

most nincs bent neki a cserép ülőke, de mostmeg a ketrec középre annak a helyére pisil a wc-t nemis használja:((( mivan vele??:(

2012. máj. 16. 20:16
 19/20 anonim ***** válasza:
én is nagyon kiakadtam mikor össze vissza pisilt de ha nagyon nem akarja használni akkor talán ha kitakarítod az egész ketrecet mindent és ugymond elölről kezede talán segít neki valamit meg tudom kicsit undi de amikor feltörlöd a pisit akkor amivel feltörlöd facsard ki a wc.be akkor ott fogja érezni a szagát .. huzz a kezedre egy uzsis szacskót és úgy nekem se lett semmi bajom tőle :D nálam az ecetes víz nem jött be mert 1hét után észrevettem hogy még azért is oda pisil ahol az ecet van utána sima vzes szivaccsal töröltem fel :D de majd ő is rászkik csak mutasd neki hogy hova kell talán ha látod hogy pisilni akar akkor berakod, ezzel én pár ágyamravizelést előztem meg
2012. máj. 16. 20:46
 20/20 anonim ***** válasza:
Én tescoba vettem a télen 15 kg-os fapelletet, tüzelőanyagként árulják, de sajnos szezonáru, most nincs. Az ára kb. , mint a Te 5 kg-os Multifit-ed. Ha lesz időm megnézem a praktikerbe, v. az obiba, hátha ott árulnak ilyenkor is. Én a pellet fölé teszem a faforgácsot, így kibír 2-3 napot. De ha olyan sűrűn kell cserélned, próbáld csak a faforgácsot, az azért olcsóbb. Az én nyuszim addig pisilt a nyusziwc mellé a ketrecbe, amíg volt bent neki kispárna, v. rongy. Azt mindig lepisilte. Aztán meguntam és kivettem, azóta csak a wc-be pisil.
2012. máj. 16. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!