ez rettenetes pazarlás. De tök hamar átázik 2-3pisi után, és utána az én drágalátós kényes nyulam már nem hajlandó belepisilni, inkább csinálja a függőágyába meg a cserépre amin üldögélni szokott, napota 6x feltörlöm a pisit.
2 sarok van bealmozva abból az 1ik wc de mindkettő átázik és ha máőr nedves nem hajlandó használni.
Megőrülök. az 5kg-os alom 3000.- a fressnapf-ba, hát ezt ki győzi hetente?? :S senki
najó nincs 3ezer, de 2ezer van. vegyek forgácsot legalább 500L-eset olyan is van a fressnapf-ba :D nekünk már kajak az se tartana tovább 3hétig :D kis hugyos :DD
2012. máj. 15. 20:31
2/20 anonim válasza:
Az 5 kilós 1299 forint. A nagyobb 2799. A kicsi 2 hétig elég. A másik egy hónapig. Nagy almostálcánk van. Én azon gondolkodom, hogy fatelepről fogok venni, de már kát napja fosok, és nem merem felhívni őket, félek, hogy kiröhögnek, hogy csak egy darab 15 kilós zsákkal hoznék el. Ott 1245 a 15 kg.
2012. máj. 15. 20:35
3/20 anonim válasza:
mióta van nálad a nyuszi ?? az első 3 hétbe én naponta 5ször takaritottam a ketrecet mert össze vissza pisilt mostmár rászokott a wc.re nekem 4hétig elég úgy hogy pellet alulra és fölé forgács én 1000 ft.ért veszek 4kg.ot szegeden de biztos ahol laksz van más állatbolt és hidd el az 500 az 1000 és az 1500 forintos pelletbe ugyan az van semmivel nem jobb szerintem nézz körül :)
2012. máj. 15. 20:38
4/20 A kérdező kommentje:
köszi.
olyan mérges vagyok naponta 2x-3x kisöpröm a bogyókat is a ketrecből össze-vissza bogyózik, ma kiszedtem a kerámia-cserép ülökéjét is meg a függőágyát mert lepisili.
már semmisincs bent neki csak téglán járólap amire felmászhat...mert mindent lepisil. szeretem de mérges vagyok ... :S MIT TEGYEK??
2012. máj. 15. 20:49
5/20 anonim válasza:
há a bogyókat én csak este szoktam összestedni azt szerintem sose fogja megtanulni hogy csak oda bár amikor tényleg kakilnia kell akkor a wc.re ül de vannak elvétve bogyók :) igazából nem tudom elképzelni hogy van a ketrece vagy ahol van :) és az nem lehet hogy nem tetszik neki az a függőágy vagy micsoda azért pisilja le ?? szobatiztaságra csak nagy türelemmel lehet szoktatni de azért még érdekel hogy mióta van nálad mert ha már évek óta akkoresetleg más baja lehet .. :/
2012. máj. 15. 20:57
6/20 A kérdező kommentje:
1,5hete van nálam:)
2012. máj. 15. 20:58
7/20 anonim válasza:
Nekünk az 5 kilós elég volt egy hónapra, heti kétszeri takarítással.
Amúgy a tüzelőanyag pellet ugyanaz, mint az alompellet, csak olyat keress, ami nincs átitatva semmivel.
2012. máj. 15. 21:04
8/20 A kérdező kommentje:
utolsó nemtudod elképzelni? :)
nos:
van egy 100x56x45cm es ketrece.
a bal hátsó sarkába van fektetve 2 tégla arra van rakva 1 nagyobb járólap arra fletud ugrani, arra az oldalra van felszerelve a szénatartó,h elérje:)meg a járólapon van az eteőtlákája mellette a mások sarok, ott a földön van az itató tálkája.
a szemben lévő 2 sarok almos abból az 1ik wc, középen volt neki a kerámia ülőke amibe beis tudott bujni.
a wc fölé volt felakasztva a függőágy ugy h alulra wcre tudjon bemenni és a cserépről feltudott rá ugrani :)
de igy már csak a járólap van neki meg a wc :D
2012. máj. 15. 21:05
9/20 anonim válasza:
Ne a ketrecet almozd, mert akkor kemény küzdelmeid lesznek nagyon gyakran a vízkőoldóval! Nyuszi wc-t, de jobb, ha egy lapos tálcát töltesz meg a fapellettel. Az itatótálka helyett legyen felakaszthatós. A nyuszid - gondolom- még kicsi, adj neki időt a szobatisztaság megtanulására. A bogyókat a tálcába tedd, a pisit vízzel töröld föl, és ecettel töröld át azt a helyet.
2012. máj. 15. 21:09
10/20 anonim válasza:
áhh így már értem :DD és az nem lehet hogy azért pisili le mert érzi ott a "pisiszagot" csak tippelgetni tudok hogy miért nem a wc.be piszkít
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!