Érdemes ilyen almot venni törpenyuszinak?
Figyelt kérdés
Jobb mint a faforgács(most olyat használok)?És csak a wc-ébe tegyek ,mert most forgács a házában is van?
2012. máj. 13. 12:36
1/10 anonim válasza:
Jobb mint a forgács.Én csak a wc-be teszek.Máshol nincs alom.
2/10 A kérdező kommentje:
És takarékosabb?
2012. máj. 13. 13:47
3/10 anonim válasza:
sokkal jobb! Semmi kellemetlen szag, jó nedvszívó, csak jót tudok róla mondani!
Ráadásul heti 2x kell csak kitakarítanom a nyuszim alomtálcáját :)
Amúgy ez drága, mi 15 kilósat szoktunk venni a praktikerben, fűtésre használhatót. Csak arra nagyon figyelj, hogy natúr legyen, semmivel se legyen átitatva! Kb 1500 ft a 15 kg.
4/10 anonim válasza:
Nekünk is van nyuszink, és mi is ilyet használunk. Takarékosságból úgy szoktuk, hogy a wc-be, csak ahova pisilni szokott oda szórunk ilyet, a többi helyre forgácsot. Így szerintem jobban megéri.
5/10 A kérdező kommentje:
oké,köszi:)
2012. máj. 13. 18:25
6/10 anonim válasza:
A ketrec többi részébe amúgy tök felesleges az alom..
Elég a wc-jébe.
7/10 anonim válasza:
Csak a wc-be legyen ilyen alom, a ketrec többi részébe nem kell semmi. Kényelmesebb a nyúlnak is, és nem kell a forgácsot se pocsékolni legalább, mert max 1-2 bogyó megy rá...
8/10 A kérdező kommentje:
Most sincs a ketrec többi részébe forgács csak a házába,de ezt ő rendezte így:)
2012. máj. 14. 10:09
9/10 anonim válasza:
hát én forgácsot használok és csak a wc-be kell tenni mert úgy takarékosabb és lehet a házába is rakni ha szeretnél de csak keveset
10/10 anonim válasza:
Sokkal jobb, mint a forgács. Én úgy használom, hogy a fapellet tetejére szórok egy kis forgácsot, a mi nyuszink így szokta meg, de nem muszáj rászórni semmit. Csak a wc-be használd! És én is a tüzelős fapelletet használom, az is jó, csak ne legyen olajjal átitatva! A 3-as válaszolótól megkérdezném, hogy a praktikerben lehet most olyat kapni? Mert én a Tescoban szoktam venni, de most nincs, csak télen, mert állítólag szezonáru. Úgyhogy most rákényszerültem az állatkereskedésesre, de semmi különbség nincs köztük, csak jóval olcsóbb a tüzelőanyagnak árult fapellet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!