Törpenyuszinak milyen tápot vegyek, milyen almot? Ezek jók?
hamarosan megveszem a nyuszimat:)
holnap megyek vásárolni neki kellékeket :)
tenyésztőtől veszem, kicsin
és ezek jók neki??
ez az alom: [link]
ez a táp:
és ez a fajta széna jó:
fressnapf.hu/termek/fit_fun_alpesi_szena_5kg_150l
:) szóval ezek jók?
vagy inkább ezt az almot vegyem?:
köszi a segítséget:)
értelek. de hát azért valamit csak kell tennem a nyuszi alá "alomként" akkor annak mit válasszak? Sima szénát? vagy mit?
a PELLET az amit belinkeltem utoljára, ugye??
Szia!Nekem is van 2 oroszlán törpenyuszim,Vilma és Irma!:)
Alomból azt elsőt használom,az alpesi szénát nagyon szeretik,tápot meg a sima házi nyuszi tápot kapják.Szoktak még kapni almát,sárgarépát,retek levelet,káposztát,meg szoktam még adni nekik rágórudat.Jó nyuszizást Neked!:)
hűha, valaki azt mondja h kell alá alom valaki azt h nem... najó... akkor szénát veszek az tuti meg golyós itatót meg tápot is,wc-t, bele pelletet, tálkája már van :)
meg majd ketrecet, de h milyen almot vegyek vagy h vegyek-e egyáltalán...passz :D
ja értelek.
az elején teszek be neki vékony rétegbe préselt pelletet, megvárom mig kijelöli a sarkot, és utána beteszem a wc-t abba több pelletet. és aztán ha megszokta a wc-t kiszedem a ketrec aljából, és megnézem tetszik-e neki a műanyag, ha nem akkor visszaalmozom pellettel, vagy szénával, az ugy jó? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!