Mókus a kertemben! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Érik a barack,és ahogy tavaly is,megint itt a mókus a kertemben!Minden baracknak kirágja az oldalát,a magját kiszedi,és két három házzal arréb egy odvas fába gyűjti.Tavaly is nagyon megtizedelte a barackfámat.Több kg barack ment kárba.Mit tegyek ellene?(Tavaly egérragaasztóval kentük be a fát,de semmi akadály a mókus számára.)2009. jún. 26. 08:51
1/20 anonim válasza:
jajj a mokus az nagyon cukii:)
ha csak a magot eszi, akkor szerintem ti miután megettétek a barackokat, dobjátok a kertbe a magot, azt akkor majd elviszi. vagy tehetsz ki neki, mogyorót vagy makkot.
és szerezz be egy macskát. az majd megkergeti. de szerintem egy kutya is jó lenne
2/20 anonim válasza:
Háló a fa köré esetleg? Nagyimék a meggyfáik köré raktak a madarak ellen (állítólag sikerrel).
4/20 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam azon hog lelövöm,de nagyon ugri-bugri
2009. jún. 26. 09:12
6/20 anonim válasza:
Rakj ki neki magokat a fától távolabbra, hátha arra rákap és békén hagyja a gyümölcsfát.
7/20 anonim válasza:
erre egy humánosabb megoldás, hogy befogod és valahol jó messze elengeded.
lehet csinálni ezer millió élvelfogó csapdát. vagy kérsz egyet a helyi vadörtöl.
nálunk pl egy sas kapott rá a csirkékre, és apukám szolt a helyi vadörnek ekinek sikerült befognia, és elengedte, jó messze tölünk, többet nem jött vissza. most biztos más csirkéjit tizedeli.
8/20 anonim válasza:
Lelövöd? Hánynom kell. A mókus eledelt gyűjt, különben meghalna. Majd oda osonok, és amikor szedegeted a nyamvadt fádat le lövöldözlek. Mit szósz' ? Szóval, fogadd el, hogy eszeget, ez van, a mókust különben sem szabad lelőni. paraszt.
9/20 anonim válasza:
Szia láttam erről egy műsort,el kell keserítselek a mókusnak nem tudtak olyan akadályt(háló,mozgásérzékelős locsolórendszer,csapdák,stb) felállítani amit ki ne játszott volna.A termést mindig megszerezte hihetetlenül okos leleményes állatka.
10/20 anonim válasza:
HÁLÓ!!!! Mindenki ezt használja, pl meggyfára a seregélyek ellen, és beválik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!