Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Van egy nyuszim akit 1 hónapos...

Van egy nyuszim akit 1 hónaposan kaptam meg de azelőtt 2 héttel már "ismertük egymást" véglegesen karácsonyra kaptam meg de ez nem is lényeg. (gondolom) A konkrét kérdés: A nyuszim nem engedi hogy megfogjam és felvegyem. Miért?

Figyelt kérdés
2012. máj. 4. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Valószínűleg túl sokat nyüstölted, amíg kicsi volt és most fél az emberi kéztől. Nem hiszem, hogy ezen már lehetne változtatni, kiskorában kellett volna jól viszonyulni hozzá.
2012. máj. 4. 18:33
 2/7 anonim ***** válasza:

Mit jelent az, hogy nem engedi?

Harap?

Ha nem, akkor te félsz tőle és ezt érzi ő is.

Fogd meg határozottan, majd megnyugszik előbb-utóbb az öledben.

2012. máj. 4. 18:35
 3/7 A kérdező kommentje:
Az első kérdezőnek: má 2 hetes kora óta én emelgetem most szokott erre a hülye viselkedésre! :O
2012. máj. 4. 18:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Simogatom amikor pihizik vagy csak épp mellettem van akkor elkezdem simogatni és amikor alá akarok nyúlni elkezd karmolni és ki akar szabadulni... De ha már normálisan fogom a 2 kezembe akkor már higgadt.
2012. máj. 4. 18:39
 5/7 anonim ***** válasza:
A nyuszik zsákmányállatok. Nagyon kevés szereti, ha emelgeti, egyszerűen nem érzik magukat biztonságban. Olyan érzést vált ki bennük, mint amikor egy ragadozó madár megfogja őket, felemeli és elviszi... Ezért nem szeretik, ha emelgetik őket. Az én nyuszim is ilyen. Magától bármikor beleugrik az ölembe, ha lent ülök a földön, de nem szereti, ha emelgetem.
2012. máj. 4. 19:23
 6/7 anonim válasza:
Az én nyuszim magától nem ugrik az ölembe de ha két kézzel fogom meg akor elkezd mozgolódni és kiugrik a kezemből.Valamikor még meg is ijednek tőlem.
2012. okt. 13. 15:48
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert szarul , idétlenül fogod. Nem értesz hozzá.
2014. jan. 11. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.