20 000 alatti patkánynak való ketrecet szeretnék veni ami jó kényelmes 2 patkánynak csak magas legyen ez a lényeg én fel tudnám turbózni mert apukám egy igazi ezermester és lehet kapni hozzá szinteket és ágyat. Lécci link?
Nincs mindenkinek pénze. Én is húztam a fogam a 13ezres ketrecre, de ha kell, hát kell. Nem azt kérte, hogy helyette keresd meg, hanem ha te értesz hozzá és esetleg te is vettél mostanában, akkor meg tudod mutatni 2 másodperc alatt, hogy neked milyen van, így ő is könnyebben tud dönteni! Ha én is találkoztam volna normális válaszokkal, akkor nem vásárlás után tudom meg hogy a 13 ezres ketrecem webshopban 8ezer! Főleg ha nem nagyvárosban lakik és nem tud rohangálni ketrec után. A neten meg nehogy azt hidd, hogy olyan sok fényképes ajánlat van.
Próbálj meg esetleg vaterázni! Egyszer elszalasztottam ott egy baromi nagy 9 ezer ftos ketrecet. Hátha találsz és sok sikert!
én már kerestem csak mind 30 000ezertől kezdődik :( de házilag cwsinálunk már a negyede kész egy ----------
| |
| |
| |
| |
| |
-----------
szélessége: 60cm magassága 75cm és mélysége: 50cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!