Csorby kérdése:
Játszok a POCKET LEGENDS jàtékkal már kb 1hete, elég jol àllok meg minden. Nos a lényeg hogy szeretnék rendelni PLATINUMOT ezt igazi pénzért lehet rendelni bankkártyárol? Lent
Figyelt kérdés
Azt nem tudom h OTP kártyárol lehet e es hogy? Mert angolul irj de én viszont nem..azoknak a segitségét kérem akik játszanak/játszottak es akik rendeltek platinumot...ja es ha a kártyán HUF van és a platinum USD be lehet venni akkor nekem is USD t kell raraknom a karira vagy átválti????pls segitsetek...2011. júl. 27. 14:55
1/9 anonim válasza:
Én is Pocket Legends-ezek amikor nem vagyok gépközelben h WoWozhassak :DD Szerintem amúgy PayPalról megy a dolog.
2/9 A kérdező kommentje:
oks.köszi.mar regebben is megneztem a valaszod csak lusta voltam irni.amm rendeltem mar parszor platinumot..most arra lennek kivancsi h milyen neven jatszol mert szeretnek magyar emberrel is jatszani..akik irtak marketra azok sose jelolnek vissza..kiirtam a nevemet de nem vesznek fel..ugyh m1...az en nevem;rockerhead ird le te is h tudjam ki az aki felvesz..kossz..
2011. aug. 30. 15:25
5/9 anonim válasza:
Megalakult az első magyar klán a Pocket Legends -ben!
A neve Hungarian Warriors, és már több mint 65 tagja van! Nem tudom, hogy te tag vagy -e már, de ha nem akkor tudok meghívót adni.
De most tényleg, tag vagy már? :)
6/9 DarkSeth válasza:
Hello én is ezzel játszok ha megtennnéd hogy felvesezel a klánba nagyon megköszönném:) Név: parkourhun
8/9 anonim válasza:
Fogadjátok el a barátfelkérést! (Nevem PL -en Hannavampire)
9/9 Iced válasza:
Sziasztok! Én is tolom aktívan és szeretnék csatlakozni a guildhez! Pls vegyetek fel. Pocketiced a karim neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!