Van tengerimalacketrecem! Jó lenne ARANYhörcsögnek? Ugyan ilyen mint a képen, ugyanigy lehet kinyitni, van hozá szénatartó meg itató (házikó lenne az aranyhörinek, csak a házikó nem a ketrechez volt, de ez nem lényeg)
2011. ápr. 25. 19:10
1/12 anonim válasza:
Szerintem ezen a rácson kifér egy hörcsög.
2/12 A kérdező kommentje:
de azt meg tudnám oldani hogy ne férjenki!mondjuk berácsoznám hogy ne tudjon kiijönni!
2011. ápr. 25. 19:15
3/12 anonim válasza:
Nem!!A hörcsögök szeretnek mászkálni a rácsokon,És inkább felfelé...itt felfelé nem igazán tudna.
4/12 anonim válasza:
Akkor elvan benne.
Mondjuk elég ingerszegény környezet...
Legalább egy mókuskerék kéne hogy legyen, de amúgy se sok a hely, és az elég sokat elfoglal. Meg magasságra se tudom, hogy beférne e.
5/12 anonim válasza:
Ha megtudod oldani, rácson ne férjen ki, teszel bele egy mókuskereket, fogkoptatót, házat, egyéb játékot, szerintem jó lesz neki.
6/12 A kérdező kommentje:
mókuskerek meg egyéb játék az van!akkor jó neki?csak mert régen volt tengerimalacunk és megmaradt a ketrece!és ha nem muszáj akkor nem vennék neki egy másikat!
2011. ápr. 25. 19:31
7/12 anonim válasza:
Ha nem tud kibújni, megszökni akkor persze hogy jó. Még örül is a nagy térnek, többet tud benne mozogni, jobban be tudod neki rendezni stb..
8/12 anonim válasza:
Dehogy jó.Terrárium kell neki!! :)
Sok sikert a hörcsihez!
9/12 anonim válasza:
Szerintem nem nem jó a terrárium mert ha zárt és esetleg a napon van akkor nagyon meleg lesz neki odabent és az halálhoz is vezethet. Egyébként ha furfangos a höri akkor azon kijön.
Sok szerencsét :-)
10/12 anonim válasza:
Mármint a ketrecen jön ki ha okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!