Össze vissza csinálnak mindent, mit csináljak?
Van két patkányom és össze vissza pisilnek mindent!
Régen is volt kisállatom de azok egy helyre csináltak és kész!Neten is olvastam hogy az a normális,kijelölnek egy helyet és csak oda!Raktam be a ketrecükbe emeletet is hogy tudjanak mászkálni és ott is áll a pisi állandóan!Már száműztem őket másik szobába mert alomcsere utáni nap már büdösek!
Azt mondta a tenyésztő kiskorukban hogy majd kinövik!Na ahhoz képest már elmúltak fél évesek és a felállás maradt!
Valami tipp?
Próbáld meg úgy, hogy nem raksz be almot, csak egy kis dobozba(ami elég nagy,h beleférjenek) raksz mondjuk macskaalmot, nem forgácsot! És a kaksit mindig beledobálod, ha máshol találod. A pisit meg gyorsan feltörlöd. A ketrecbe ne tegyél rongyokat, almot sehova máshova. Majd ha már rászoknak a wc-re, tehetsz be függőágyat, rongyokat is.
Takarításkor a házukat, etetőjüket, mindenüket alaposan mosd át és sikáld le. Havonta egyszer a ketrecet is teljesen rácsokkal mindennel együtt mosd le.
Nekem ez jött be a két fiúnál, remélem neked is sikerül! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!