Milyen kisállatom legyen?
szerintem a tengerimalac cukibb, mint a hörcsög. igaz, kicsit melósabb, meg kell vele törődni, de cserébe nagyon édes.
vagy vannak a hüllők. nekem leopárdgekkóm volt. nekik sem kell túl nagy de nagyon kell figyelni rájuk, és kézhez kell szoktatni őket mielőbb, tehát csak akkor javasolnám, ha van rá időd.
*nekik sem kell túl nagy hely
bocsánat.
Törpenyúlnak,malacnak nagy hely kell.100*50-es ketrec minimum.A kérdező meg azt írta:"Ami kicsi és nem kell neki nagyon nagy hely."Szerintem azért egy 100*50-es ketrec nagy helynek mondható...:)(Nyuszit pedig nem ajánlatos kereskedésből venni)
Szerintem az egerek nagyon aranyosak,pont mostanában kezdtem el olvasni utánuk.
Köszi a válaszokat. :)
Törpenyuszim már volt, meg is van még a helye. Jó dolga volt, a kertben is szaladgálhatott kedvére.. viszont kicsit büdös néha, meg azért vele is sok gond van. És az enyém valamiért el is vadult egy kicsit. :( Valami egér félém lesz szerintem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!