Kutyám, macskám nem lehet, bentre szeretnék egy kedves szőrös állatot amit ölbevéve simogathatok, felügyelettel mászkálhat a lakásban, jó időben kivihetem sétálni az udvarba hámmal és komolyabb, nagyobb állat (nem egér, hörcsög).
Sokat stresszelek és azt hallottam nyugtató az állatsimogatás, de bent nincs simizhető állatunk.
Szerintem tengeri malacot vegyél. Nagyon édesek. :)
2010. márc. 15. 13:45
3/13 anonim válasza:
Tengerimalac!
Ngayon igényli a sok simit,és gondozzást, valamint a sok mozgást, társas állat, párban jobb őket tartani, de valamelyik elvann társ nélkül is.Nagyo aranyos állatok, néha elég viccesek is!
2010. márc. 15. 13:46
4/13 anonim válasza:
Nekem van vadászgörim. Őt tudom neked ajánlani. Olyan, mint egy cica, ha kiskora óta sokat foglalkozol vale, akkor nagyon nagy örömödet leled benne. Nekem csak a hím büdös, ha jelől. Tarthatod egyedül is.
Csincsilla. Nekem az is van. Az is nagyon kedves, szereti, ha simogatják, de ő is csak akor lesz kezes, ha baba kora óta szoktatod hozzá. Sok sikert, ha tudok segíteni írj.
2010. márc. 15. 13:47
5/13 anonim válasza:
mind1 csak ne olyat ami tud repülni:D
higyj nekem
2010. márc. 15. 14:05
6/13 A kérdező kommentje:
Van egy tengerimalacunk, őt nem lehet ölbe venni mert lepisil. Kicsi korától legalább arra megtanítható h csak a forgácsra pisiljen, futtatáskor ne?
7/13 anonim válasza:
TUTI HOGY NYUSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
8/13 anonim válasza:
Vadászgörény, nyúl, tengerimalac, csincsilla. Ezek közül válassz szerintem.
2010. márc. 15. 15:20
9/13 anonim válasza:
Degu,Vadászgörény,Csinscilla.:):D
2010. márc. 15. 16:33
10/13 anonim válasza:
MINDEN KÉPPEN TÖRPENYÚL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!