Törpenyuszisok! Mennyibe kerül egy hónapban kb a tartásuk?
Tehát nem elviselhetetlen.:)
Az ennivaló sem kerül sokba? Gondolom, nem esznek nagyon sokat.
Nekem egy törpém van,3000-4000ft körül simán van egy hónap.
(10literes szénát szoktam venni,de általában egy héten kétszer kell,mert rengeteget eszik belőle.Válogatós is a drágám,nem mindegy neki,hogy milyen fajta szénát veszek,van itthon két csomag,amit nem hajlandó megenni,ugyhogy lekellett mennem venni másfélét amit szeret.Hiába volt itthon..Ami még kell a zöldség,gyümölcs,ezt is egy héten többször szoktam neki venni,frisset,meghogy változatos legyen az étrend,de ez ugye nem olyan nagy összeg.:) A többit meg nem kell minden hónapban venni,gondolok itt fapelletre,ez pár hónapig kitart obiban veszem ott 800ft,de elvileg lehet kapni tescoban ott olcsóbb,akkor ott a táp,abból hallywood foodosat kap az 400ft.)
Köszi a válaszokat:)
Tehát max 5000 Ft-ból kijön.:)
Szerintem amúgy az első évben nagyon drága. Maga a ketrec 10.000 ft körül van, használtan kb 7000 ft. Emellé még a sarokwc, kis házikó, itató, fapellet, széna..
Meg az a táp amit én veszek, 1 kg 1600 ft:/
Ja meg ivartalanítás legolcsóbban 5000 ft a bak nyusziknak. Nősténynek 10nél kezdődik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!