Törpenyuszisok! Ti milyen szobafüvet adtok a nyuszitoknak?
Figyelt kérdés
Olvastam az egyik fórumon, hogy milyen otthon termeszthető füvet lehet nekik adni.Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata?Melyiket szeretik legjobban a nyuszik?Köszönöm!2011. ápr. 2. 10:31
1/5 anonim válasza:
én a réten szoktam szedni neki biofüvet, amikor megyünk vidékre, pesten nem szednék... fressibe szoktak árulni rágcsálófüvet, azt lehet otthon a lakásba, olyan mint a macskafű, de szerintem a cicafüvet is megeszik :D
én a múltkor ilyet vettem neki, imádja
2/5 A kérdező kommentje:
vidéken lakunk mező mellett, szóval a fű megvan oldva.Az érdekelne, hogy milyen hajtásokat ehet(pl: gabona) meg ilyeneket.Ezeket szívesen termeszteném otthon is.
2011. ápr. 2. 15:36
3/5 anonim válasza:
ezen az oldalon van a legrészletesebb leírás...
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2011. ápr. 2. 16:09
5/5 anonim válasza:
Nekünk egereink is vannak és az ő eleségükből szoktam kiválogatni a magokat, azokat beleszórom egy fapellettel teli tálba és vizet öntök rá, így egész szépen kihajtanak. Illetve szoktuk venni és most ültettünk és fűszernövényeket, azokat is szereti, (a levendulát imádja)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!