Az igaz hogy a büdös a hörcsög tartás?
Az igaz hogy a büdös a hörcsög tartás?
nekem mindenki azt mondja hogy igen :(, de ha igen akkor mennyire?
Nem a hörcsög büdös, hanem a vizelete, de az is csak akkor, ha nem megfelelően gondozzák!! A pisis almot minden nap ki kell szedni, mindig egy pici forgácsot ráhalmozni arra a helyre, ahova pisilni jár, hogy felszívja azt. A hörcsög a legtisztább rágcsáló! Egy sarokba jár pisilni, nem összevissza! Csak megfelelően kell tartani: minden nap kiszedni a pisis almot és heti 1-szer kitakarítani a kuckóját, fertőtleníteni és tiszta forgácsot tenni neki!
Ha neked mindenki azt mondta, hogy büdös, akkor azt jelenti hogy sok a felelőtlen állattartó, sajnálatos módon!!! :((
Tenyésztő vagyok, és a hörcsögök nem büdösek.
Én a terráriumaimat havonta takarítom és nem szoktam naponta kiszedni a vizeletes almot, felesleges művelet.
soha nincs büdös, mert illatosított forgácsot használok, valamint a helyük is elég nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!