Nyulam 25 napos vemhes, kitudom tapogatni az embriókat vagy érzem ha rugdosnak? Hogyan lehetnék biztos abban, hogy vemhes? Ez lesz az első ellése.
Figyelt kérdés
2012. márc. 31. 18:51
1/11 anonim válasza:
Jajj nem szabad tapogatni, mert elvetélhet!!
2/11 A kérdező kommentje:
Hogyhogy??
2012. márc. 31. 23:08
3/11 anonim válasza:
Úristen, ezen mit magyarázzak? NEM SZABAD, és ennyi!
De ha nem szaporítanád őket ész nélkül, akkor tudnád!
4/11 A kérdező kommentje:
Ó hát persze, hisz te jobban tudod, hogy én mit csinálok a nyulaimmal.... Ész nélkül tenyésztem őket, mert 2 éve tartok nyulakat és tavaly az egyik leellett, idén pedig szeretnék mégegy almot.
Észlény...
2012. ápr. 2. 00:18
5/11 A kérdező kommentje:
"ha nem szaporítanád őket ész nélkül akkor tudnád"
Mégse tudom.
2012. ápr. 2. 00:20
6/11 anonim válasza:
Ja ertem, biztos mindent tudsz a genetikarol is. Ezt TANITJAK!!! A tenyesztok elvegzik az egyetemet! Te is tenyeszto vagy? Ha igen, nem tettel volna fel egy olyan kerdest, amit mar az elso honapokban tanitanak es a alapkepzes resze.
7/11 A kérdező kommentje:
Egy szóval nem mondtam, hogy tenyésztő vagyok! Te nagyon hü.lye vagy!!!! Következő leveledbe már azt is beleírod hogy kínzom is őket??? Imádok hü.lyékkel vitatkozni.
2012. ápr. 3. 06:53
8/11 Erwin1 válasza:
a hasfalnál a kereszt csont felé nyulgodtan meg szabad tapogatni, a nyulakat 14 napos vemhesen ajánlatosabb megtapogatni bátran nyomd ösze a a hasát, és szőlőszem nagyszágu gombocokat érzel akkor biztos hasas, ! 14 napos korban a legajánlatosabb mert utána a duzadt bél a magzat viz miattt nehezebb megállapitani a vemheséget... hidj nekem nem vetél el, én nyulakra vagyok szakosodva, és nyultenyésztésel foglalkozok már lassan 10 éve
9/11 A kérdező kommentje:
Erwin1 köszönöm a válaszod! :)
2012. ápr. 5. 00:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!