Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » 20 literes akváriumban lehet...

20 literes akváriumban lehet valamilyen kisemlőst tartani?

Figyelt kérdés
Régen egy betta volt benne, most üresen áll. Azon gondolkodtam lehet-e benne valamit tartani? Egér pl? Nem vagyok valami jártas a témában, ezért kérném a segítségeteket. Ha nem felel meg az akvárium akkor veszek ketrecet. Előre is köszönöm a válaszokat! (Ha tudtok valami rágcsálókról szóló hasznos oldalt, azt is megköszönném!)

2012. márc. 31. 15:22
1 2
 11/11 anonim válasza:
Nekem most házi egerem van, a szomszédunknál születtek, ott sem nagyobb a ketrec, mint 20 liter. Viszont tapasztalatból mondom, vehetsz ketrecet, ma már emeleteset is lehet kapni, olyan van nekem is! Vannak benne emeletek és tökéletesen futkosnak benne, ha fel-le mozognak az jobban átmozgatja őket, mint vízszintesen! :)
2012. máj. 1. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!