Mikor lesznek húsvét előtt nyuszik az állatkeresdésben?
Figyelt kérdés
2012. márc. 19. 08:04
11/16 A kérdező kommentje:
Ezt a nyuszimat tenyésztőtől vettük.Havonta vágatni kellett a fogát folyton nőtt,ezért gondoltam,hogy most nem tenyésztőtől veszünk.
2012. márc. 20. 11:35
12/16 anonim válasza:
Melyik tenyészetből hoztad,ha szabad kérdeznem?
13/16 A kérdező kommentje:
Privibe elküldtam.
2012. márc. 20. 16:23
14/16 anonim válasza:
És ezt a tenyésztőnek is mondtad? Mert tenyésztő nem ad el hibás fogállású nyuszit. Persze ez később is kialakulhat nála, akkor viszont tudnia kellene a tenyésztőnek is róla. Amennyiben tájékoztattad és nem tett semmit akkor az csak szaporító volt. Megkérhetnélek, hogy írd meg nekem is a tenyésztő nevét?
15/16 A kérdező kommentje:
Nem szeretném ha problémája lenne ebből.Majd felhívom.
2012. márc. 22. 06:56
16/16 anonim válasza:
Nem szándékoztam semmiféle hadjáratot indítani ellene. Mint írtam fogprobléma később is kialakulhat akár genetikai eredetű, akár helytelen táplálás miatt. Mindössze jelezni szerettem volna neki (feltéve ha ismerem), hogy mi történt és vegye fel veled a kapcsolatot. Az sem közömbös számunkra, hogy valóban tenyésztő-e az illető, vagy csak annak mondja magát. Egy tenyésztőnek nem közömbös, hogy milyen a közösség megítélése ezért mindent megtesz, hogy probléma esetén tisztázódjanak a körülmények. Jelen pillanatban bárki tenyészthet, szaporíthat nyulakat, így semmilyen eszköz nem áll rendelkezésemre, hogy kellemetlenséget okozzak neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!