Húsvétkor vagy húsvét előtt Budapesten melyik piacon lehet venni kiscsibéket és kiskacsákat? És milyen árban vannak kb?
Figyelt kérdés
Gyereknek szeretnék venni húsvétra.
Válaszokat köszönöm.
2012. márc. 1. 19:13
1/7 anonim válasza:
és ha nagyobb lesz mi lesz vele? kiengeditek valahová??://
utálom ha az ember egy állatot csk húsvétra vesz
2/7 anonim válasza:
Betilthatnák már ezt a húsvéti nyuszi meg kiscsibe vásár dolgot...
3/7 anonim válasza:
Egyetértek. Ne vegyél ajándékba a gyerekeidnek állatot, mert utána csak nyűg lesz, és ha felnő, mit csináltok vele? Bocs, de ezen a témán mindig felhúzom magam. Manapság ez a nagy divat, és kiakaszt....
4/7 A kérdező kommentje:
Felelős állatartó vagyok én is,nem kell mindjárt támadni.Később rokonhoz kerülne(akivel már megbeszéltem ezt),mert van kertes háza,ahol a gyerek tudja látogatni.
2012. márc. 1. 19:35
5/7 anonim válasza:
Akkor csak azt magyarázd meg nekem, hogy mégis minek kell a gyerekeknek élő állatot adni játékszernek? Én tényleg nem szemétkedni akarok, csak nem nagyon értem a miértjét.
6/7 A kérdező kommentje:
Utolsónak.Annyira nem kicsi gyerek 12 éves,kisgyereknek én sem vennék.
2012. márc. 1. 19:48
7/7 anonim válasza:
hát így nem tudom.. de szerintem a legjobb az ha elmentek vidékre...és ott nézelődtök szombaton a piacon...
szrintem kicsit nézelődj a neten
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!