Egy tengerimalacot rá lehet szoktatni a kis emlős WC-re?
Figyelt kérdés
Seretném a malackámat rászoktatni egy olyan sarokba tehető kisemlős wc-re. Minden tapasztalatot, tippet, módszert szivesen várok :D
Köszi :D
2012. márc. 9. 19:23
1/3 anonim válasza:
nem lehet erre megtanítani.. de a kérdésedben azt íro hogy egyedül tartod.. ez nagyon nem jó.... nem szabad őket egyedül tartani... mindenképp vegyél mellé még1-et
2/3 anonim válasza:
Az enyémeket úgy szoktattam rá, hogy megfigyeltem hova ürítenek leggyakrabban és oda tettem be. Első alkalommal forgács helyett egy rongyit raktam, amire rápisiltek. Érezték a szagát és emiatt oda kezdték elvégezni a dolgukat.
3/3 Norina86 válasza:
Van olyan malac, amelyik szeret nagyrészt egy helyre piszkolni, de még az ilyenek sem piszkolnak mindig oda, csak általában.
Esetleg oda tehetsz, ahova többször piszkol, ha van ilyen hely. De volt már olyan is, hogy a malac wc helyett aludni használta.
Szerintem nem lehet rászoktatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!