Vettem egy tengerimalacot. Mit adjak neki enni? XD
vettem egy tengerimalacot kb 3 hetes és fiú
mit adjak neki enni? most "menü" tengerimalactápot és kenyeret kapott mit adjak neki még?
jah és ne rakjam kisebb akváriumba?:D
mert most van neki egy 30x20x20-as terráriuma van benne egy etetőtál.. és így nagyon nagynak tűnik a tengerimalachoz képest... az eladó is mondta hogy ez egyenlőre nagy lesz neki de majd belenő... ezért vettem ezt... de most arra gondoltam hogy míg kicsi belerakhatnám a régi akváriumomba amiben aranyhal volt... az 20x15x20-as
2. MII?!
csak annyi hogy holnap visszaviszem a kereskedésbe.. mert anyum nem engedi hogy tarsam... mert túl nagy lesz. ezért kapk japán táncólóegeret:)
ne bukjatok kiennyire nekem ezt mondta az eladó...
de igen.. akkor visszaviszem vagy elajándékozom.. és veszünk helyette 2 táncolóegeret
Állatkereskedésben az eladók legtöbb esetben nem tudják,hogy kell,mi a jó nekik.Rádtukmálják ami van.
Amúgy se onnan kell tájékozódni,hanem neten,esetleg könyvben,mielőtt állatot veszel.
Remélem az egér tartásnak utána olvasol rendesen..
Mi az hogy túl nagy lesz? Ekkora baromságot. Mihez képest???
Nem értem! Elmagyaráznád miért lenne másabb a táncoló egér a malacnál? Még ha egy kutyát akarnál....de így...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!