Mit csináljak ha anyukám nem engedi a tengerimalacot?
bizonyara anyukad kellett rendezze oket,meg kisebb korodban,es megunta.Most azthiszi,megint ugy lesz.
Mondd neki h mar nagy vagy hozza,es hogy te fogod rendezni.
köszi de neki inkább az a baja hogy hogyha utazunk akkor nem tudjuk hova tenni és naponta etetni/itatni/foglalkozni kell a tengerimalaccal!
de nem erre való az állat hordozó?
a kocsiba állathordozóba viszem az ölembe és a csomagtartóba meg a ketrecet és amikor megérkeztünk bele teszem...majd beszélek vele!
najó.. anyudnak biztos hogy megvannak az okai hogy ne tarts tengerimalacot...
meg ugye nem szabad egyedül tartani... magyon nagy ketrec kell neki és a táplálás sem olcsó...
szerintem ne tartsál tengerimalacot.. úgy hogy még azt sem tudod hogy tilos őket egyedül tartani ....
kérdezd meg anyud hogy nem engedi-e a mongol futóegeret vagy az egyiptomi tüskésegeret... (nem tüskés ... csak valahogy így nevezték el...) amúgy őket sem szabad egyedül tartani... de pl 2 lányt egy 60x40x50-es (hossz,szél,mag) terráriumban lehetne tartani... amúgy olvass utána a témának...
hány éves vagy??
Pont igy vok vele én is :D
Most is könyörgök egyért.
Egyáltalán nem büdös. A táplálása sem drága (kivéve ha van 20 malacod XD)
Nekem az jött be hogy mindent megcsinálok neki amit kér.
Kedves vagyok.Nem bántom a tesómat. Jól tanulok.
És már ebból hogy , "Ebben a házban, nem lesz több állat"
Fogok kapni egyet húsvétra :D Sok sikert neked is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!