Mit csináltál, amikor meghalt a hörcsögöd?
Ezen belül azt értem, hogy:
- Eltemetted? Ha igen, hova? Ha nem, akkor mit csináltál vele?
- Megsirattad?
- Vettél helyette másikat?
- Beletörődtél, vagy ha visszagondolsz, könnybe lábad a szemed?
Előre is köszi a válaszokat!
Volt egy hörim (Petra), beteg volt, így elaltatta az állatorvos, kb 1 évesen. Eltemettem, lakópark épült rá. Aztán lett még egy hörim (Lilike), ő is beteg lett, őt is elaltatta az állatorvos, szintén kb 1 évesen. Eltemettem, erre oda is lakóparkot építettek.
Aztán lett egy tengerimalacom (Zsófi), ő 8 évig élt, végelgyengülésben halt meg. Nem kockáztattam a temetést, nem akartam, hogy rá is ház épüljön, így megúsztattam a Dunában (viking temetés). Azóta még két kopasz malacom halt meg, ők is a Dunában végezték. Inkább a halak egyék meg, mint ház épüljön rájuk, bár egyik sem szép :( :(
Én az összes állatkámat megsirattam, amikor elmentek :( :(
De most is van 4 malacom. Hörim már nem lesz többet, olyan rövid ideig élnek :(
hát ott volt a aBoriszGudunov (törpehöri) szegény ártatlan pára belefulladt az itatótálkájába és amikor észrevettem h ott kimerevednek aa lábai sokkot kaptam és rohantam anyámhoz, ő meg eltávolította vhova...azóta sem tudom, mert koleszos vok és nem nagyon vagok otthon, így meg se kérdeztem később h mi lett szegénykém sorsa...
aztán ott volt az utódja: OridzsinálBoriszGudunov2. (igen, rendkívül választékos neveket tudok kitalálni) ő vagy 3 évig húzta pedig az ő faja is dzsungáriai törpehörcsög volt. sajnos a már említtt kolesz miatt nem nagyon törődtem vele,7végéken amikor otthon voltam más dolgom is volt szóval egyik nap arra lettem figyelmes h már gyanusan régóta nem hallottam nyikorogni a kis kerekét...erre felfedeztem h örökre elaludt...de legalább nem olyan fursa pozitúrában találtam meg, mint az előzőt. sajnos ő a kukában végezte,merta a macskának csak nem kínálhattuk fel. de szerettem.ő volt a favorit.azóta semmiféle hobbiállatom nem volt és nem is lesz, már kinőttem belőlük:)
Nah 1 perces néma csend elhunyt OridzsinálBoriszGudunov2. tiszteletére! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!