Téged is zavar este a tengerimalacod, vagy a hörcsögöd (ha van)?
Figyelt kérdés
Én így szoktam elhalgattatni:
Este mielőtt lefekszem adok a két tengerimalaacomnak egy-egy szelet paprikát olyankor nem szoktak kotorni, vagy csak keveset. Ha pedig akkor is hangosak lennének szokott lenni még egy-egy szelet paprika a szobámban este, hogy azt oda adjam nekik.
Ez jó módszer? Miért szoktak elhalgatni ilyenkor? Te mit szoktál csinálni a te kisállataiddal?
2009. júl. 20. 10:50
1/9 anonim válasza:
Nekem volt hörcsögöm, de már nincs. Ilyenkor mindig kiraktam a fürdőszobába, hogy ne halljam őket. :) De néha még akkor is hallottam.
2/9 anonim válasza:
Az én hörcsögeimnek egy iőben az volt a mániájuk, hogy amikor lekapcsoltam a villanyt lefekvéskor, akkor másztak elő és kezdtek el kerekezni. Én megszoktam, simán elalszom mellette, szal hiába szívatnak :D
3/9 anonim válasza:
Azért hallgatnak el, mert valószínű eszik a paprikát.... Miért kellene elhallgattatni őket? A rágcsálók általában éjszakai állatok, olyankor élénkülnek fel, játszanak, motoszkálnak. Aki ilyen állatot vesz, annak ezzel tisztában kell lennie és ezzel a tulajdonsággal együtt kell elfogadni őket. Vagy nem kell venni.
4/9 anonim válasza:
A tengerimalacon nagyon jófej sose zajong,a nyulam az aki kaparni szokott esténként.......
5/9 anonim válasza:
Nekem 4 hörim van, és az elején zavart,hogy kapartak egyfolytában. De mostmár nem zavar,sőt,hiányzik,ha nem motoszkálnak este.
És igaza van az előttem szólónak,így kell őket elfogadni. Ha nem tetszik,nem kell venni.
6/9 anonim válasza:
Élőszőr engem is zavart amikor a malackák zajongtak éjjel, de 1hónap múlva már megszoktam őket, most már egyenesen hiányzik ha csönd van!!!
7/9 anonim válasza:
ez én degum minden este mikor lefekszem és elsötétül a ház elkezd mokuskerekezni de én ilyenkor eldöntöm a kereket és igy unatkozik és kénytelen elaludni=)
8/9 anonim válasza:
Próbáld ki, hogy este adsz nekik tápot, így azt éjjel tudják eszegetni. Én is így etetek: reggel zödség, este táp, egész nap pedig előttük van a széna.
9/9 anonim válasza:
Engem egyáltalán nem szokott zavarni, sőt jó hallgazni, mert tiszta cukik jó érzés hallani hogy zajong. Ééééééééédi...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!