A te tengerimalacod (is) szeret enni? :D
Az enyém enm értem miért, de nagyon szeret, annyira jóízűen tud enni. Meg amikor tőlem kapott, anyámnak meg eljátsza a kiéhezett kisállatot. :D
Ezt csak azért kérdem mert nem tudom hogy csak az enyém ilyen haspók kis mothos vagy másé is?:P
de cuki lehet =))
nekem mondjuk nem tengerimalacom, hanem teknőseim vannak, de azok is éjjel-nappal zabálnának. :D
Az enyém utálta, éhen is halt.
Még hülye kérdés?
A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:51
Most úgy őszintén, ha nem tudsz kulturált stílusba megszólalni akkor minek vagy itt? Térkitöltő máshol is lehetsz :)))
Persze, hogy szeretnek, semmi mást nem szeretnek az életben szerintem. Mondjuk nem is kapnak idegösszeomlást a rengeteg izgalomtól, ami éri őket egy ketrecben, szóval nem tudom, mit is várunk tőlük.
Utóbbi kérdésedre a válasz: Kiállhatatlan kis mocskok, feltűnési viszketegségben élvezkednek, akkor is ujjonganak, ha befingani nem lehet a ketrecükbe a kajától. Mondjuk csak az egyik ujjong, a másik berreg folyton. Engem csak éjszaka idegesítenek, de megoldom úgy, hogy addig csak kevés kaját kapnak. Amikor aludni készülök, akkor adok nekik, akkor kussolnak. :) De amúgy imádom őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!