Törpehörcsög ehet-e kelkáposzta levelet? Illetve paprikát? Nem a csumáját, magját hanem magát a paprikát.
Figyelt kérdés
2012. febr. 10. 11:53
1/9 anonim válasza:
kelkáposzta levelet adhatsz neki nyugodtan de paprikát szerintem ne én legalábbis nem adnék neki
2/9 anonim válasza:
Mi baja lesz a sima paprikától?
Bármilyen zöldséget adhatsz neki, ami nem csípős.
Egyébként az én hörim amíg nem figyeltünk, kilefetyelt egy kanálnyi csípős tormát, és még attól sem lett baja. Sőt, azóta úgy kell eldugni a tormát, mielőtt kiengedjük :D
3/9 anonim válasza:
Javítok: krumplit ha jól emlékszem nem szabad adni neki, de azon kívül tényleg bármit.
4/9 anonim válasza:
Szerintem a kelkáposzta puffaszt,én nem adnék neki..
5/9 anonim válasza:
kelkáposztát ne, meg körtét ne aztán azonkívül enyém is mindent kapott
6/9 anonim válasza:
Káposztát, krumplit azt nem szabad! Paprikát pedig csak mértékkel! Körtét is ehet néha, az én hörcsögeim imádják, nincs tőle bajuk!
7/9 anonim válasza:
K betűset ne.
Amit nem kaphat, azok a puffasztó zöldségek..
Paprikát lehet neki adni,néha.
9/9 anonim válasza:
Ne adj semmi ,,k" betűvel kezdődő zöldséget ,gyümölcsöt ,mert felpuffadnak.Paprikát ,uborkát ,cukínit stb. adhatsz nekik de az alap takarmány a mag keverék legyen.
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!