Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit adjak a nyuszimnak szorulá...

Mit adjak a nyuszimnak szorulás ellen?

Figyelt kérdés

A nyussz 5napja egyre passzívabb, nem mozog, és egyre kevesebbet eszik, nem iszik. Ma láttam, amint a vécéjén "erőlködik", de se kaki se pisi nem jött :(

Pedig eddig volt mindenből az alomban, kb. a kajához mért mennyiség. Nem gondoltam, hogy ilyen vészes a helyzet. Ebbe a hidegben nem akarom dokihoz vinni. Ötletek, hogyan segítsek neki?

(Biolapis port kevertem neki, de nem issza, masszírozni próbáltam a pocakját, de a fizetség harapás lett-amúgy sem olyan kezesbárány-de ezt végképp elutasíotta)

2012. febr. 1. 22:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Egész biztos, hogy nem bélleàllàs, akkor nem enne, nem kakilna és gubbasztana. Ahogy írtam, nàlunk is volt ilyen passzívabb időszak.

Nőstény? Ivaros v ivartalanìtott? Mennyi idős?

A salátàval és a többivel valszeg elég folyadékhoz jut. Pár napja az enyém is keveset iszik.

2012. febr. 1. 22:49
 12/25 A kérdező kommentje:

1,5éves nőstény, nem műtettük meg, és kb 3hete tüzelt (rakta a fészket)

most azon tűnődöm még, hogy vajon mi számít már hosszú fognak. a karmait most vágtuk, de a fogát eddig mindig szépnek találta a doki (augusztusban voltunk utoljára) és még soha nem vágott belőle

2012. febr. 1. 22:53
 13/25 anonim ***** válasza:
Ivartalanítsátok, mert ez a fészekrakás nem tesz neki jót.
2012. febr. 1. 22:55
 14/25 anonim ***** válasza:
Itt a hiba, àlvemhes. Ivartalaníttassàtok, mielőtt komolyabb gond lenne!
2012. febr. 1. 22:57
 15/25 A kérdező kommentje:
Még meg se köszöntem, hogy válaszolgattok. Olyan jó beszélni valaki(k)vel erről. Amióta a párom elutazott, én is be vagyok fordulva teljesen, és kb. attól félek, hogy kis dilis is átveszi az én hangulatomat. akkor kezdődött, amikor barátnőmre hagytam, mert nekem is el kellett utaznom 2napra. De én visszajöttem, a páromat meg hiába várjuk még egy darabig :(
2012. febr. 1. 22:59
 16/25 A kérdező kommentje:
Szóval: köszönöm!!! Nagyon!
2012. febr. 1. 22:59
 17/25 anonim ***** válasza:

Fogat vàgatni nem szükséges, ha rendesen kopik neki, szerintem az àlvemhesség van a dologban, ezért rossz a kedve.

Az egészsége védelmében is jò lenne, ha ivartalanìttatnàtok.

2012. febr. 1. 23:00
 18/25 A kérdező kommentje:
de a fészket már nem igényli, amikor tüzelt tépte magát, és csinálta a fészket, de azt szétszedtük. azóta pedig nem csinált újat
2012. febr. 1. 23:00
 19/25 anonim ***** válasza:
Sajàt maga is elbontotta volna. Ez időszakonként jön elő. Megterheli a szervezetét. Baràtnőm nyuszija pl. még nem is volt àlvemhes, csak ivaros, megműttették és màr így is gennyes volt a mége, petefészke körül. Utàna egyébként sokkal kezesebbek lesznek.
2012. febr. 1. 23:07
 20/25 A kérdező kommentje:
Még egyszer köszönöm mindenkinek! Drukkoljatok, hogy ne legyen túl nagy gond! Most a fotelban fekszik, salit eszik, és ugyan kinyitottam a ketrecet, nem futott be egyből, pedig adtam neki lehetőséget.
2012. febr. 1. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!