Mit adjak a nyuszimnak szorulás ellen?
A nyussz 5napja egyre passzívabb, nem mozog, és egyre kevesebbet eszik, nem iszik. Ma láttam, amint a vécéjén "erőlködik", de se kaki se pisi nem jött :(
Pedig eddig volt mindenből az alomban, kb. a kajához mért mennyiség. Nem gondoltam, hogy ilyen vészes a helyzet. Ebbe a hidegben nem akarom dokihoz vinni. Ötletek, hogyan segítsek neki?
(Biolapis port kevertem neki, de nem issza, masszírozni próbáltam a pocakját, de a fizetség harapás lett-amúgy sem olyan kezesbárány-de ezt végképp elutasíotta)
Egész biztos, hogy nem bélleàllàs, akkor nem enne, nem kakilna és gubbasztana. Ahogy írtam, nàlunk is volt ilyen passzívabb időszak.
Nőstény? Ivaros v ivartalanìtott? Mennyi idős?
A salátàval és a többivel valszeg elég folyadékhoz jut. Pár napja az enyém is keveset iszik.
1,5éves nőstény, nem műtettük meg, és kb 3hete tüzelt (rakta a fészket)
most azon tűnődöm még, hogy vajon mi számít már hosszú fognak. a karmait most vágtuk, de a fogát eddig mindig szépnek találta a doki (augusztusban voltunk utoljára) és még soha nem vágott belőle
Fogat vàgatni nem szükséges, ha rendesen kopik neki, szerintem az àlvemhesség van a dologban, ezért rossz a kedve.
Az egészsége védelmében is jò lenne, ha ivartalanìttatnàtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!