Nem féltek bennt aludni a szobában, ha ott van egy egér?
Vááá, ne ragasztót! Kegyetlen!
Amúgy nekem 2 is van a szobámban, igaz, ellenőrzött körülmények között(vagyis terráriumban:), bár volt, hogy régebbi egereim elszöktek, de megfogtuk őket :)
sőt a spájzban is volt egyszer egy anyaegér meg 5 kicsi, kintről jöttek be... lecsapódó csapdával lettek megfogva, nem szenvedtek, hanem pár másodperc alatt megpusztultak szegények, bár én felajánlottam otthon, hogy megfogom őket, de anyukám nem engedte...
21/L
jha am biológusnak készülök :)
ezzel én ugyanígy vagyok...gyorsan tegyél le róla(kapd el valahogy)mert ha elkezd szaporodni nagy gáz van.3 hetente ivarérettek:(
Nálunk is így volt ...befészkelték magukat a falba és én is rettegésbe éltem két hónapig.Az egér mindenhova felmászik.Láttam én amikor a tévé zsinórján mászott.A fal mellett aknázz mindent körbe mert általába ott futkároznak.Tegyél rá jó illatos kaját.
Sok sikert
Köszönöm a gyors válaszokat. Táncoló egereim nekem is voltak, de ez sajnos szaladgál. :)
A baj az, hogy be sem merek menni a szobámba, nemhogy dobozt rárakni. Jól elvagyok itt kinnt, csak azt nemtudom, hogy hol alszom.
Megpróbálok, egérfogót kérni valakitől.
Mégegyszer köszönöm.
Szerintetek aludhatok a szobámban, vagy felmászik rám?
Ha ott mászkálsz a szobában, akkor az egér már elment. Nyugodtam bemehetsz.
Húzogassd el az összes bútort, szekrényt, ágyat és mindent a falaktól és nézd át, hogy hol látsz lyukat, ahol bejöhetett. Különösen a sarkokban, radiátor csöveknél. Ha megvan a lyuk, tömd be jó erősen. Én nem tudom, hogy hivják azt az anyagot. Olyan mint amivel a csöveket szigetelik a vizvezetékszerelők, csak szőrös, szúrós. Ezen nem tudja átrágni magát.
Aztán tegyél le ragacsot mindenhová. Én az ágyamat is körbe szoktam ilyenkor rakni ragaccsal, hogy nehogy felmásszon. Amikor belemegy a ragacsba, majd jó hangosan fog cincogni. Ekkor megfogod ragacsostól, bele egy zacskóba és ki lehet dobni. Én egyszer rá is léptem.
Arra vigyázz, hogy a ragacsba ne te lépj bele. És tegyél le neki csokis kekszet is. Akkor hamarabb előjön, mert azt szereti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!