Egy "törpe" nyuszi mikorra éri el a végleges méretét?
Figyelt kérdés
Szeptemberbe vettem állatkereskedésbe törpe nyulat.
Konkrétan az eladó semmit nem tudott róla mondani, se azt hogy menyi idős (sztem 2-3 hónapos lehetett), se a nemét, de még a pontos fajtáját sem( én kosorrúnak nézem, de legalábbis van benne).
Szóval most kb. fél éves, és olyan 70-80dkg körüli, orrtól fenékig kb.40cm a hossza.
Érdekelne hogy k meddig fog még nőni, és ha ilyenkor már lehet sejteni akkor mekkorára.
Ne értsetek félre, ha 1 méteres lesz és 7kg akkor sem válok meg tőle, és ha kell az életem árán is szerzek neki nagyobb ketrecet, a mostani 100x60cm-es, kényelmesen ugrándozik benne, meg hát amikor csak lehet szabadon van.
De azért ha lehet szeretném tudni hogy mire számítsak.
2011. dec. 24. 05:10
1/3 anonim válasza:
Fél éves kora utàn màr minimàlisan nő! Ezért is lehet fél éves koràtòl ivartalaníttatni. A tied szerintem még nincs fél éves. Rakj fel ròla képet :)
2/3 anonim válasza:
A legkisebb nyusziknak olyan 1-1,2 kg a súlyuk szóval a te nyuszid még biztos fog nőni:) lehet oda adták már 4 hetesen, kereskedésben simán előfordul, pedig 6 hetes kortól lehetne elválasztani :(
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válszokat.
Sajna nem tudok képet feltenni. :(
2011. dec. 26. 06:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!