2 aranyhörit szeretnék. (tenyészteni) de van egy kis baj (? )
Szia!
Pár éve én is tenyésztettem aranyhöriket, etettem, takarítottam őket, de csak 1 alom született, elajándékoztam, szülők meghaltak, nem is lett több hörim vmiért... Anyum így is utálta őket. :D Elsőnek igaza van, egy ezresből tényleg kijön 2 höri és a táp, az alom sem drága, úgy tudom. Sok sikert. :)
Én csak arra kérlek, hogy ne hívd ezt tenyésztésnek. Ez szaporítás.
Többet nem akarok hozzáfűzni.
Több dologra szeretném felhívni a figyelmed!
1. Ez nem tenyésztés, hanem szaporítás!
2. Ne hallgass az elsőre, ha a szüleid nem engedik, ne csináld, elvégre az ő házuk/lakásuk/gyerekük, ők döntenek! Hidd el, nem lesznek túl vidámak, ha teszel arra, amit mondanak és veszel a zsebpénzedből valamit, amit nem engedtek meg!
Ez valóban szaporítás, ha szereted a hörcsögöket akkor ne tedd. És itt nem azon van a kérdés,hogy nem eteted e őket. Olyan betegségeket, hibás géneket tudsz tovább szaporítani,amik a hörik halálához vezethet.
Inkább legyen hörcsögöd,akár 6 is ha foglalkozol velük,de külön neműek külön terráriumban. Évek múlva amikor már penge vagy belőlük és utánajártál mindennek és benőtt a fejed lágya akkor talán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!