Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Más törpenyuszi is ilyen?!

Más törpenyuszi is ilyen?!

Figyelt kérdés

Az enyém 2 hónapja van nálam, 3 hónapos kisfiú.

Ölben nem szeret lenni, csak a földön lehet simogatni. Ha ölbe ültetem, egyből lepisil és akkora marék bogyót rak az ölembe, hogy elmondani nem lehet. Egyébként a lakásba nem piszkit, nem pisil, csak ha ölbe kerül.

Néha megkattan, és a ketrecébe beszalad (ha otthon vagyok ki van engedve) és hisztizik, azon a kis helyen vergődik és csapkod. Pedig olyankor is van vele foglalkozva, nem éhes, nem szomjas.

Már az eladáson gondolkodom. Azt hittem bújósabb állat, de így, hogy a kanapére sem merem felengedni, mert egyből odapisil, így nem lehet babusgatni.

Jah, és mindent megrág. Legutóbb az egerem vezetékét rágta el, mert épp lelógott a laptoptól...

2011. dec. 20. 12:07
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
43%
fuhh, erre már nem is nagyon tudok mit mondani... ha ennyire szar az életed, akkor minek vettél egy állatot, ami csak még nagyobb szenvedést okoz? :(
2011. dec. 21. 17:28
 22/25 anonim ***** válasza:

Remélem jó helyre került a nyuszi és az új gazdi szeretni fogja minden kis negatívum ellenére is.:)

Egyébként kérdező,nem bántásból mondom,de szerintem ne tarts több állatot,mert a sok sok pozitív dolog mellett ugyanúgy megvan egy pár negatív dolog is ha állatot tartasz.Akármilyen állatot.

Az meg azért nem túl jó dolog(finoman szólva) ha már adsz is tovább rajta,mert nem pont úgy viselkedik ahogyan te szeretnéd...

2011. dec. 21. 17:28
 23/25 anonim ***** válasza:
74%
Tudod Te mit tarts? Egy saját pszichológust! Csak aztán vigyázz, ha simogatod, nehogy az ágyadra sz@rjon!
2011. dec. 21. 20:51
 24/25 anonim ***** válasza:

Nem kell ez a lincshangulat. Fogalmatok sincs a háttérkörülményekről, minek kell gyakorlatilag megkövezni?!?!??!

Feltett egy kérdést, ha nem tudtok normálisan válaszolni rá, miért nem vagytok képesek csöndben maradni?!?!

2013. júl. 14. 22:42
 25/25 anonim ***** válasza:
nem tudom miért bántjátok a kérdezőt, nem megölte a nyulat, hanem eladta..., de azért ti itt képmutatásból ezerrel szidjátok, gratulálok:), biztosan ti tökéletesek vagytok és sohasem vétkeztek semmiben, és remélem húst sem esztek:)
2016. máj. 28. 23:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!