Törpenyuszi és a vezetékek?
Tegnap Bendő elrágta a netkábelt...
Mivel lehet védekezni a vezeték rágás ellen?
Értem én, hogy van valami vezeték csatorna, de azt hogy kell rögzíteni? ill. hol lehet venni olyat?
Sok vezeték nem a földön fut, hanem pl. a konektorból megy fel a polcra..az olyan kis vékony vezetékeket hogy lehet megerősíteni, hogy a kis foga ne nyesse el egyből?
Ne haragúdj, de látatlanban nem tudom neked megmondani, hogy hogy oldd meg a lakásodban a dolgokat.
Én speciel átrendeztem azt a szobát, ahol a nyuszi szabadon jár-kel. Megoldottam, hogy ne férjen hozzá semmilyen vezetékhez (kábelcsatorna nélkül).
Villanyszerelő boltban biztos lehet egyébként kapni...
Első okoska!
Demográfiából gondolom hiányosak az ismereteid. Pontos százalékos adatot én sem tudok, de megtippelhető, hogy a magyar lakosság kb. 40 %-a nem kertes házban/lakásban él.
Én személy szerint megtehetném, de nem tartok igényt a kertre és a kerti munkára, mikor minden kapható az Auchanban.
Szerinted akkor semmilyen állatka nem való lakásba? még akkor sem, ha éppen jobb dolga van, mint a szabadban-ámde ketrecen élő (haszon) társainak?!
Szeretem mikor valaki 1 soros kis kommentben próbálja okosságát fitogtatni -.-"
Én olyat nem mondtam, hogy nem való lakásba.
Amúgy ezt homemade-ben is meglehet oldani, például fogsz egy zsebkendőt, és rá szigszalagozod a vezetékre stb...
Zsepit vezetékre, nyulaknál? :D
Hát ezen jót nevettem.
Köszönjük ismét hasznos hozzászólásod.
én attól félnék a legkevésbé, hogy valamit tönkre tesz... ha ennyire nem tetted nyúlbiztossá a lakást a nyuszi érkezése előtt, én inkább azon aggódnék, hogy olyat rág el, amitől megrázza az áram, és ott is marad...
nálunk se volt egyszerű átrendezni a dolgokat, hogy ne férjen oda semmihez, nálam pl a fal és a padló találkozásánál csak egy helyen volt vezeték, és mivel nem volt rá időnk, hogy elmenjünk sínt venni, és nem is feltűnő helyen van, 2-3 rétegben leragasztottam széles jó vastag celluxal. ennek már lassan 1 éve, és jól működik ez a nagyon home made, és nem túl esztétikus megoldás is... de a nyuszi élete, és a saját pénztárcád érdekében ezt mielőbb csináld meg
Mindig a kérdező a hülye, már megszoktam..
Mindegy, megoldom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!