Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Mit tennétek a helyemben a...

Mit tennétek a helyemben a nemkívánatos pici hörcsögbabákkal?

Figyelt kérdés
Az egész tavaly kezdődőtt.Kértünk két fiút.Erre kb másfél hónap múlva született 11 pici.Nagy nehezen egyet el tudtam ajándékozni,a többit nagy győzködés árán visszavették az állatkereskedésbe.Az anyát is elajándékoztam,mert ő harapós volt.Majd egy picit megtartottunk mégis,mert olyan édes volt,pont olyan színű amiket régóta szerettünk volna.És mert nálunk született.Külön tartottam őket.Egy nagy ládájuk van,ami el van választva.Van nekik kerék,itató minden ami kell.Időközben kiderült,hogy amelyiket megtartottuk nagy bánatunkra lány.Később arra is rájöttünk,hogy folyamatosan kimászik valamilyen módon a ládából,és kb fél órát kinnt tölt,majd visszamegy magától a helyére.Sajnos már többször átmászott a fíúhoz is.És nem jövök rá hogyan.Imént is onnan tettem a helyére.Viszont meggyőződésem,hogy már késő,mert szerintem vemhes lett.Nem akarok megint hörcsögszaporulatokat.Már sajnos utólag bánom,hogy a akkori picit megtartottuk.Mit tudok tenni?Valószínű nem veszik be itt sehova.Megölni én nem tudnám őket.Igaziból a fő apa a kedvencünk,ő olyan mintha értene mindent,valósággal szótfogad.Soha ki nem mászna,mégha tudna sem.Imádom az állatokat,de nem tudom mit tegyek?
2011. dec. 13. 12:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

tegnap 15:50

Komolyan le a kalappal, rendesen megkönnyeztem, hogy így bánsz velük! Örülök hogy léteznek ilyen emberek. :)

2011. dec. 14. 22:08
 32/33 anonim ***** válasza:
Nagyon szeretem ezeket a kis rágcsálókat és ők is érzik ezt, meghálálják. Alig bírok velük. :) Állandóan másznak rám! :)
2011. dec. 15. 19:08
 33/33 A kérdező kommentje:

Sajnos Budapestre én nem tudom feljuttatni.Természetesen ha tudsz rá megoldást várom az üzeneted!

Még nem születtek meg,de szerintem már csak napok kérdése.Párnak már van gazdija szerencsére.A házban már többen is jelezték,hogy szívesen befogadnak egyet-kettőt.Az állatkereskedésben is azt mondták,hogy bevihetem őket.Remélem majd addígra sem fog ez megváltozni amíg szét lehet őket már választani.

Ha még érdekel valakit 60km-es körzetben el is viszem.

2011. dec. 16. 11:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!