Mit tennétek a helyemben a nemkívánatos pici
hörcsögbabákkal?
Figyelt kérdés
Az egész tavaly kezdődőtt.Kértünk két fiút.Erre kb másfél hónap múlva született 11 pici.Nagy nehezen egyet el tudtam ajándékozni,a többit nagy győzködés árán visszavették az állatkereskedésbe.Az anyát is elajándékoztam,mert ő harapós volt.Majd egy picit megtartottunk mégis,mert olyan édes volt,pont olyan színű amiket régóta szerettünk volna.És mert nálunk született.Külön tartottam őket.Egy nagy ládájuk van,ami el van választva.Van nekik kerék,itató minden ami kell.Időközben kiderült,hogy amelyiket megtartottuk nagy bánatunkra lány.Később arra is rájöttünk,hogy folyamatosan kimászik valamilyen módon a ládából,és kb fél órát kinnt tölt,majd visszamegy magától a helyére.Sajnos már többször átmászott a fíúhoz is.És nem jövök rá hogyan.Imént is onnan tettem a helyére.Viszont meggyőződésem,hogy már késő,mert szerintem vemhes lett.Nem akarok megint hörcsögszaporulatokat.Már sajnos utólag bánom,hogy a akkori picit megtartottuk.Mit tudok tenni?Valószínű nem veszik be itt sehova.Megölni én nem tudnám őket.Igaziból a fő apa a kedvencünk,ő olyan mintha értene mindent,valósággal szótfogad.Soha ki nem mászna,mégha tudna sem.Imádom az állatokat,de nem tudom mit tegyek?
Köszönöm a kommenteket.Meghírdetem őket ahol csak lehet,és beszélek az állatkereskedésekkel is.Mondjuk csak 3 van a városba.Az egyik pedig folyton telitett állatokkal.Mondjuk annak örülnék legjobban ha otthont találnának egyből.
Sajnos a múltkori hírdetéseimre sem reagált senki.Talán majd most.Addíg is még ki kell találnom hogy jut ki a helyéről,és megoldást keresni rá,nehogy a szoba sarkában hozza világra a piciket.
2011. dec. 13. 12:46
12/33 anonim válasza:
Hát az sem túl jó hír, hogy az apjától vemhes... Ha nem tudsz két külön ketrece tartani nekik, akkor talán jobb lenne, ha csak egy hörid lenne, nem?
Mégegy hely,bár itt elméletileg az a szabály,hogy valami apróságot kérni is kell cserébe,de talán az oldal szerkesztői nem lesznek ennyire szigorúak most így karácsony előtt bő másfél héttel,és eltekintenek attól,hogy te is kérj valamit.Itt próbáld meg tehát:
Hát először ketrecben voltak,két részes ketrecben.De a fiúnak egyszer úgy bele akadt a lába a rácshoz,hogy alig tudtam kiszedni.Már rendesen csipogott,mert fájt neki.Azért cseréltem le.
Amúgy meg ha tudod,hogy elesel,nem mész arra!Nem?
2011. dec. 13. 13:01
16/33 A kérdező kommentje:
Köszi a segítségeket!
Én is gondolkoztam azon,hogy az apjától vemhes,így nem tudom ez mennyire fog közre játszani.
2011. dec. 13. 13:03
17/33 anonim válasza:
Szerintem az ismerőseidet is kérdezd végig. Ha van általános iskolás rokonod vagy ismerősöd, ő is megkérdezheti az osztályban, de a szülőkkel is beszélj mindenképp. Egyik ismerősöm majdnem 20 hörcsögöt ajándékozott el, neki is sikerült valahogy:D. Egyébként a szülők testvérek voltak? Mert az úgy már elég gáz szerintem :/
2011. dec. 13. 13:13
18/33 titak válasza:
Tőlünk az állatkereskedésben minden szó nélkül átveszik, pedig 2 havonta hordom hozzájuk.
Igaz, már azon is gondolkodtam, hogy vezsek egy kissebb kígyót, de arra azért nem vinne rá a szivem, hogy szegényeket feletessem vele.
2011. dec. 13. 13:16
19/33 anonim válasza:
melyik városba élsz? Engem érdekelne egy két höri :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!