Igaz, hogy ha egy aranyhörcsögöt és egy törpehörcsögöt tartok egy akváriumban akkor tényleg lehetséges, hogy az egyik a másikat megöli? Azt hallottam, hogy hiába jönnek ki jól, egy idő múlva az egyik kinyírja a másikat. Van benne igazság?
Figyelt kérdés
2011. dec. 4. 12:49
1/10 anonim válasza:
Kijavítalak. Hörcsögöt magában tartjuk!!! Két törpe, vagy két arany sem fér meg együtt. Természetben is magányosan élnek, csak párzási időszakban keresik egymás társaságát a hörcsögök. Két különböző fajtát pedig, még viccből se tegyél össze(értsd. arany-törpe). Hörcsögöt egyedül tartsd, mert saját testvérüket is legyilkolják egy idő után.
2/10 anonim válasza:
igaz, én nem tudtam, hogy nem lehet, volt egy arany hörcsögöm és egyik kis srác az utcában kiakarta dobni az hörcsögét ami más fajta volt én magamhoz vettem és 1 hét elteltével kinyírta az enyémet a másik dög
3/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ.Azt hittem, hogy nem minden esetben van így,mint a kutya macska kapcsolat..Van kutya aki megöli a macskát, más meg kijön vele...
2011. dec. 4. 13:05
4/10 anonim válasza:
Én rácáfolok a törpehörcsöggel kapcsolatban. Nekem dzsungáriai törpék voltak, többen voltak egy akváriumban,egyneműek ellenkezőneműek, és mégis kisebb zűrön kívül semmi gyilkolás nem történt. de azért külön fajtát ne tegyél egybe
5/10 anonim válasza:
Ha akváriumban tartod őket, akkor mindkettő elpusztul, mert vízbe fulladnak. Inkább terráriumot, vagy ketrecet javasolnék.
6/10 A kérdező kommentje:
Eddig (1HETE) nekem is együtt vannak, egy akváriumban, de akkor különválasztom őket..Mondjuk a kicsi törpehörcsög nem nagyon hagyja az aranyhörit, de tegnap este már nyalogatták egymást..Ezért is gondoltam, hogy összeszoknak
2011. dec. 4. 13:07
7/10 anonim válasza:
Kivételek mindig vannak, bár ez függ a terrárium nagyságától is. Bár a kisebb zűrök sem jók, mert az egyik állat örökös stresszben él a másiktól, vagy esetleg kialakul egy beltenyészet, vagy a legdurvább ugye, hogy megöli. Nem éri meg.
8/10 A kérdező kommentje:
Éa pároztatni lehet őket?vagy inkább csak a külön fajukkal?nem volt még hörcsögöm...
2011. dec. 4. 13:16
9/10 anonim válasza:
Én hörcsögöket tenyésztek, többek között. Aranyat-törpével semmiképpen, külön fajta. Tartani sem együtt! Ha tenyészteni szeretnél, akkor többnyire a hímhez teszed a nőstényt. De előtte a párt szokatni kell egymáshoz. Ha egy pár összeszokott, akkor viszont nem szabad elválasztani mert később nem ismerik fel egymást, verekedés lesz. De neked nem javaslom a tenyésztést, még kezdő vagy. Lényeg a lényeg, egy terráriumba egy állatot tarts! Nekik ez a legjobb. Nem igénylik a társaságot. Első voltam.
10/10 A kérdező kommentje:
Kedves Első!Köszönöm a válaszod!:)
2011. dec. 4. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!