Ma érkezett meg az új hörcsögöm. Még sosem volt, ezért szeretnék pár tanácsot. Hogy tartsam?
Alapvetően olvastam/hallottam pár dologról, itt is,meg attól is,akitől vettem. Ő azt mondta,hogy imádja a hörike az olyan naprát, ami a madaraknak van(pörkölés nélküli), és, hogy abból egy marékkal megevett a kettő(nekem 1 van). Mennyit adhatok neki? Nem fog elhízni tőle? Még nincs két hónapos. Kisfiú dzsungi.
Milyen napszakban etessem inkább?
köszönöm előre is a válaszokat!
Napszak mindegy szerintem!
Adj neki vizet!
Nem árt hetente takarítani!
Fél maréknyi elég,de a höri nem hajlamos a hízásra!
Egyépként ha írsz egy kronkét kérdést akkor arra válaszolok ( ha tudok) :D
Jó hörizést
mi lett a neve?
A höri nappal alszik este pedig fent van!
Ha beszórsz neki 1 kis kaját ugyis felkel és enni fog majd alszik!Egy héten 1x elég takarítani!Viszont őt is kikell engedni néha futkározni!
Köszönöm a válaszokat! Igen,van neki kis helye,meg oduja is. Krumplit,meg ilyeneket hallottam,hogy nem lehet neki adni. A sima fűtől(úgyértem tyúkhúr) nem lesz beteg? Örülök,hogy nem fog elhízni:)
Daninak neveztem el. Ez jutott eszembe először mikor megláttam. Szaglászta a kezem,de nem szaladt el,nem harapott. Volt kézben eddig is,hogy szelíd legyen. Adtam neki almát. Eddig fent volt,most alszik:)
Köszönöm.
Még egy kérdés:
Hol lehet venni olyat,hogy csak sima napra,egyéb magok nélkül? Vagy jó azis amit mi eszünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!