Mi lehet a nyuszim szőrével/bőrével?
Kb 5 hete volt ivartalanítva. Akkor a műtét után a fenekénél össze volt ragadva a szőre, és ahogy néztük a bőrét, úgy tűnt, ráfolyhatott valami fertőtlenítő vagy fenetudja, mi, mert barnás színe volt. Azóta is a fenekénél elég erősen hullik a szőre, néha kisebb köteg szőrt húzok ki belőle egyben, aminek a végét, mintha egy kis bőrdarabka fogná össze vagy nem tudom, mi. Amikor fésülöm kb akármeddig fésülhetem folyton csak jön kifelé a szőr, 3-4x ki megtelik vele a kefe. Azt hittem, majd lekopik ami ráfolyt, de azért ennyi idő után még ez normális? Vagy valami baj lehet szegénynek a bőrével? Vigyük el dokihoz? Vagy még várjunk vele, mert ennyi idő alatt nem cseréli le azt a bundáját?
Annak nem mutatja jelét, hogy fájna neki, és nem is vakarózik, szóval nem is viszket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!