A nyuszim lenyelte a borotvapengét. Kitudja kakilni?
szerencsére nem az egészet..kb fél cm-t belőle megrágott..
van ilyen szőrtrimmelője, abba való pótfej..véletlenül a földre esett és nem vettem észre..
köszi!
hát igen kénytelen leszek ellenőrizni..csak ugye nála nehézkesebb mert bogyók ugye..és egyenként :S
Ha a műanyaggal együtt nyelte le,akkor nem emészti meg és remélhetőleg ki kakálja.
De nem árt a dokihoz vinni hátha kap valami hashajtó féleséget,hogy ne akadjon el az emésztő csatornába.
vidd el állatorvoshoz! ezt neki kellene megnézzie, szerintem ad neki valami hashajtott hogy kijöjön. ha nem viszed el és nem jön ki (benne marad a bélcsatornában) akkor komoly baja is lehet pl. meghalhat mert nem tud kakilni..stb.
Holnap vidd el! :) De semmi komolyat nem fog vele csinálni, nem kell izgulni/félni.
elmentem vele
azt kaptuk "receptnek" hogy rostos kaját kell neki adni hogy híg széklete legyen (már elnézést a szóhasználatért) de gyakorlatilag "fosson".
azt mondta a doki legjobb lenne a barack..de ugye azt ilyenkor nehéz jót kapni..végül azt ajánlotta a doki hogy ha van baracklekvár akkor azt etessek vele.
megette, a székletében meg is találtam a darabokat, szóval remélhetőleg nem lesz baj :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!