Jelent valamit ha a tengerimalacomat az ölembe simogatom, ő motyog közben (azt hiszem mormog), és a kezemet, ujjaimat próbálja nyalogatni, harapdálni?
Az én Patkányom is egyedül van, és nem akarom hogy sok kicsi Patkány legyen... :-)
Nos, az én ujjamat is szokta harapdálni, de azt csak akkor, ha éhes, és jelezni akar, hogy enni akar, vagy akkor, ha játszik. Néha nyalogatja is, szerintem azt a minimális nedvességet nyalja le, amit mi emberek nem érzünk abban a töredék másodpercben, amikor elKEZDÜNK izzadni.
Nekem is volt tengeri malacom. Az teljesen normális, ha prüttyög, motyog, mormog, imádni való lehet :-D V'alszeg jól érzi magát, vagy magyaráz Neked, hogy egy kicsit jobbra, egy kicsit balra... ne aggódj, nem lehet semmi baja.
Az meg, hogy egyke... ez majd változni fog, biztosan a Te helyzeted is, és majd egyszer megengedheted Magadnak, hogy válassz neki egy Fiút/Lányt.
Szia!
Itt van, hogy melyik hang, mit jelent! Szerintem te a jól érzem magam hangra gondolsz.. :) Egyébként érdemes az oldalt átvizsgálni, rengeteg dolgot leír a malacokról!
A nyalogatás pedig egyfajta szeretgetés a részükről, viszont nálunk akkor harapdál, amikor pisilnie kell és jelez, hogy tegyem vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!