Szeretnék háziállatnak valamilyen rágcsálót! Szerintetek melyiket válasszam?
Figyelt kérdés
Tengerimalacon kívül tudtok ajánlani kisemlősöket, és azt is hogy miért?2011. okt. 19. 10:47
11/17 anonim válasza:
Magasról tesznek a vásárlókra,és nem értenek semmihez.
12/17 anonim válasza:
Nagyon sz*r a Noé az Árkádban...ott vettem a hörcsögömet vemhesen, mert arra nem képesek, hogy legalább nemek szerint szétválogassák az állatokat. Egyébként is úgy állnak szóba a vevővel, mintha szívességet tennének.
13/17 A kérdező kommentje:
hmmm akkor tudtok ajánlani egy normális kisállatkereskedést pesten?
és lehet, hogy buta kérdés, de ha megveszem a hörcsögöt adnak valamit, amibe hazavihetem?
2011. okt. 20. 12:01
14/17 Qvasz válasza:
Én adok neked aranyhörcsögöt. van 13 db. 1 nagy, 8 még nagyon kicsi, 4 van ami még kisebb (1-2 hónapos) ők az elvihetőek. Mind a 4 elvitele esetén adok hozzá ketrecet is :) Ha érdekel írj itt, küldök telószámot. Kőbányán veheted át őket amugy (akár Árkád).
15/17 anonim válasza:
Rágcsálókat és kisemlősöket is csak tenyésztőtől vegyél, (de az előttem szóló hörcsögét mondjuk elfogadhatod, hiszen bizonyára jól gondozza őket).
Rágcsálóból nekem fűegereim vannak, de szeretnél majd lemminget is, meg patkányt.
tengerimalac nem jött be, pedig mindent elkövettem hogy jól érezze magát. Törpehörcsögöm volt de allergiás lettem (valószínű a forgácsra) így nem sokat tudok róluk.
Kisemlősök, nyuszim van, nagyon aranyos, de a kezdő készlet 20-25ezer ft kb., évente 1szer 2szer oltatni kell, és ivartalaníttatni se márt, hosszú ideig élnek ezért felelősség teljes gazdit kívánnak.
16/17 A kérdező kommentje:
érdekelne köszi! írtam privátba :)
2011. okt. 20. 16:00
17/17 anonim válasza:
fehér egér cuki olcsó és anyit eszik ment egy légycsapó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!