Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Miért Büdös a nyulam?

Miért Büdös a nyulam?

Figyelt kérdés

MIért lehet büdös a nyulam? Már több mint 1 hete nállam van egy kisseb nyúl, és hát eddig nemvolt nyulam, de az utóbbi 3 napban nagyon büdösnek találom, ez miért lehet? az ürüléke is megváltozott...

forgács van alatta, és rendszerese takarítom is.

2011. okt. 18. 19:41
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
köszi, utánna nésztem... ezt a törpenyuszis oldal jónak tűnik... csak hát láttam hogy ott kint ahonnan hoztam a nyuszit mit adnak nekik, és ott semmi bajuk nincs tőle....
2011. okt. 19. 17:24
 22/23 anonim ***** válasza:

a nyúl vizelete nagyon büdös tud lenni. talán nem a nyuszid a büdös. takarítsd gyakrabban. én minden nap kitakarítom mind a 4 nyuszim. bár 3 nyuszi olyan ketrecben van, hogy lepotyog az ürülék, a 4. nyuszinál ki kell kaparni, az a ketrec nekem is büdös. az ürülékét hiába szedem ki minden nap, a vizeletétől gyakran szinte már hányok.

egyébként az akácfa ága jó rágcsálnivaló neki, de le kell róla szedni a tüskéket, mert ha megszúrja a tappancsát sosem gyógyul be és elfertőződhet.

2011. okt. 28. 23:42
 23/23 A kérdező kommentje:
okés, köszönöm, amugy már nem büdös, olyan a szaga a nyuszinak, mint volt :)
2011. okt. 29. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!