A tengerimalacom vizelete piros színű a forgácson. Mi baja lehet? Help!
Figyelt kérdés
Ha zsebkendőt nyomok hozzá, akkor olyan pirosas lesz az is. Vagy 3 napja van nálam, gőzöm sincs mit evett azelőtt. Nálunk úgy tűnik rendesen eszik (most is zabál:) úgy látom már betakarított egy 2 cm széles kígyóuborka darabot, evett magot is és olyan marék füveket eszik meg hogy csak lesünk). A volt helyén kint tartották. Olyan 16-20 cm és kb fél kiló (nem tudom mennyi idős lehet pontosan, csak azt hogy még fiatal és valószínűleg nőni fog). Még sose volt tengerimalacom. Orvos? Vagy várjak, hátha majd elmúlik és csak azért van mert még fiatal? (neten olvastam hogy akkor minden ok nélkül is lehet ilyen) (Félek hogy drága muri lenne a doki sajnos:( ) Pontosan még azt se tudjuk hogy fiú vagy lány e(ma hagyta egyedül hogy a hátára fordítsam kicsit, akkor láttam hogy van kis cicije a hátsólábánál, de attól még nem 100 hogy lány)2011. okt. 12. 21:57
11/15 anonim válasza:
Megszínezheti a vizeletét a cékla, illetve a sárgarépa. Viszont, ha napokon át ilyet pisil anélkül, hogy evett volna valamit, ami szinez sajnos betegség jele. Általában húgykő, vesekő vagy felfázás. Mindenképpen célszerű lenne orvoshoz vinni! Nekem volt malackám, aki húgykő miatt halt meg, bár ő öreg volt, műteni nem lehetett.
12/15 anonim válasza:
malacok.hu
Ott megmondják a szakértők, hogy mit tegyél. De 100%-ba mondom, hogy azt fogják írni, hogy állatorvos. :)
Nekem is gond van a tengerimalaccal. Lehet, hogy vemhes de lehet, hogy ciszta.. =/ Én is holnap viszem állatorvoshoz..
13/15 anonim válasza:
Répát ehetett, de a fű is pirosasra színezi a vizeletüket.Inkább gondolom olyan narancsos színű és nem vérvörös.Ha narancsos inkább akkor semmi baja az enyémek is szoktak ilyet pisilni.Ja és ha véreset pisilne akkor inkább vércsíkos lenne és nem az egész véres.
14/15 A kérdező kommentje:
Úú, kedves utolsó, de megnyugtattál:) Igen, inkább olyan szép narancssárga és egyben. Mikor idejött alig evett és akkor átlátszót pisilt. Köszönöm szépen az oldalt is:) Köszönöm a válaszokat:)
2011. okt. 13. 09:59
15/15 anonim válasza:
Több sört kell adni neki, veseköve van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!