Szerintetek jó a történetem?
Akkor se kell piszkálni! (amugy még nem irtam)
NAGYON JÓ!!!ez az oldal,fantasztikus!!!!gratulálok!ez hihetetlen teljesítmény,akár tenyésztessz akár nem!A történeteken sírtam......tényleg a szemed láttára pusztult el?Részvétem!Egyébként vállald el a tengerimalacot nekem is az van (de két hörim is volt) olyan cuki,és én már nem is úgy tekintek rá mintha az én állatom lenne és a gazdija lennék,hanem úgy hogy a társam! :)imádom őt..a hörcsögök csak 1 szempontból nem jönnek be nekem:olyan gyorsan elpusztulnak:( persze az én törpehörim 3 évig élt,de az is kevés :( egyébként szépen fogalmazol,talán ez a másik oka hogy annyit olvastam! :) Mégegyszer gratulálok,az oldalad egyszerűen tökéletes,csak hát,én még szívesen olvastam volna.Na pá,meek mégegyszer elolvasni,nem lehet megunni! Ja,és egy embernek szüksége van rád,elveszett a hörije:( szegénynek fél hete nincs meg
Sziasztok, köszi a normális válaszokat, egyeseknek nem! :(
Tényleg a szemem előtt pusztult el szegény! :( És Pony club tag vagyok. Miért?
Puhatestűek Törzse
1, általános jellemzők:
-mozgás: bőrizomtömlővel
-testfelépítés: fej, láb, zsigerzacskó(ebben vannak a belső szerves
-külső meszes váz->védelem anyagát a köpeny(hátulról eredő bőrredő)->termeli
-légzés: kopoltyú v. tüdő->a sejtfal és a köpeny közt üregben vannak erekkel sűrűn behálózott szervek
2, Osztályok
a, csigák: szárazföldi, vízi szerv.
növényevők v. ragadozók
táplálék aprózása->reszelő
b, kagylók: édesvízi, tengeri
2 teknőből álló kagylóhéj
planktonnnal, szerves anyagokkal törmelékekkel táplálkozik
izmos láb->lassan mozog
táplálkozás: szájnyílás körül csillók segítségével
fej nincs
légzés: kopoltyúval
, képviselők :folyami kagyló
tavi kagyló
c, fejlábúak: tengeri ragadozók
tapadókorongos karok
fejlett látás->hólyagszem
csökerényes meszes váz
képviselök: polipok
tintahalak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!