Mi legyen a nevük a kishöriknek?
8 kishörcsög akkor mondjuk 8 tul.(külső, belső) 8 név:
sokat alszik: Szundi
sokat eszik: Hami
nagyon gyorsan elfut, ha kiveszed: Spuri
keveset mozog: Lusti
kicsit ellenséges többi hörivel: Morci
nagy a hasa: Poci
szeret a rácson mászni: Tarzan
nagyon cuki szeme van: Bociszem
Remélem tudtam segíteni!:D
Sziasztok köszönöm a szép és jó válaszokat!Már elneveztem a kishöriket eggy kivételével ő egy fekete-fehér kislány höri fekete alapon egy fehér x van a hátán!
A kishörik nevei:
a feketék: Negró: mert ijen egészen korom fekete a bundája!Lufi: ő nagyon sokat eszik így nagyobb darab is mint a tobbiek!Szundi: mert egész nap csak alszik!Áfonya: Az ő bundájának van egy ijen kékes árnyalata ezért lett áfonya!
A foltosak:cukor: Mert ojan édesen tud nézni hogy egyből a cukor jut róla eszembe!szotyi: ő azért lett szotyi mert nagyon szereti a szotyit ha tehetné csak azt enné!A 3. fekete fehéreset még nem tudom!
A mandarinszinű pedig Gófri lett mivel a színe hasonlít a gófriéra és ez illik is hozzá!Ha valakinek van ötlete a 8. kishöri nevével kapcsolatban az válaszoljon! remélem tetszenek a kishörim nevei!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!