Az baj ha a törpenyuszinak csipás a szeme? :O
Figyelt kérdés
2011. aug. 22. 12:57
2/8 anonim válasza:
Nekünk is van nyuszink, bár nem törpe. Neki is szokott csipás lenni a szeme, bár csak egy picit. Szerintem ez abszolút normális, alvás után pl. nekünk is csipás a szemünk. Bár majd megkérdezem orvosnál, ha megyünk legközelebb, de csak észrevette volna, mikor megvizsgálta. :)
3/8 anonim válasza:
Ha csak egy kicsit csipás, az nem biztos, hogy baj.
Mindenkinek szokott néha csipás lenni, ha rászárad a könny.
4/8 anonim válasza:
Az én nyuszim szemének semmi baja, mégis néha csipás.
Kamillateás vattával törölgesd le :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszii mindenkinek! Csk akkor szokott csippás leni a szeme amikor autóval utzunk mert mostanába 2* ültünk autóva.. akkor lehet h csk megijedt és könyezett és rászáradt?
2011. aug. 22. 13:15
7/8 anonim válasza:
a csipa az nem könny hanem a tisztulási folyamat végterméke=genny!
8/8 anonim válasza:
az én nyuszimnak is szokott csipás lenni a szeme rendszeresen. nem durván csak egy kicsit. kérdeztem az állatorvost, azt mondta, ez normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!