Kaptam volna egy kis vadászgörényt, de valamit elszúrtam! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Hazavittem tegnap egy cicát!Anya azt mondta válasszak!Vagygöri vagy cica!Még nem választottam és ma megkérdezte:Ugye nem hozol görényt?
Én nem válaszoltam.Régen 2 cicám és 1 görim volt!Szerintem,ha kitartó vagyok akkor meg engedi,mert minden állatnak gondját viselem!!!De hogyan engeszteljem ki anyukám?Csináljak neki valamit,de mit?Vegyek valamit?És hogyan vegyem rá?:lehessen göri és cica a saját pénzemből?CSAK AZ ÍRJON AKI MEGÉRTI!!!
2011. aug. 14. 13:51
11/12 A kérdező kommentje:
De nem együtt lennének :)
2011. aug. 18. 18:37
12/12 anonim válasza:
szerintem fogadj örökbe egy mentett cicát, rettentően hálásak és nagyon szeretik a gazdájukat. sosem volt görényem, de cicákat tenyésztek és ismerem őket, azáért mondtam hogy fogadj örökbe mert így segítesz egy cicán és a saját dolgod is megkönnyíted ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!